Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Počul som praskot a všade sa rozliala krv: Mladíkovi sa pri sexe zlomil penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: redorbit.com)

GALWAY - Mala to byť romantická noc plná vášne, no skončila sa priam katastrofálne a najmä veľmi bolestivo. Vzrušený mladík sa totiž tak veľmi zhostil svojej úlohy milovníka, že si počas súlože zranil penis. Lekári v nemocnici len krútili hlavou od prekvapenia.

Alan Parke si užíval noc so svojou priateľkou Clarissou Cairnsovou, keď sa mu prihodila veľmi nepríjemná nehoda. Pri sexe si zlomil pohlavný úd. "Milovali sme sa, ja som bol dole, priateľka hore. Zrazu som začul nejaké rupnutie a okamžite pocítil nenormálnu bolesť. V živote ma ešte nič tak nebolelo," vraví dvadsaťdvaročný mladík z írskeho grófstva Dogenal.

Clarissa ho ihneď odviezla do nemocnice, kde sa potvrdili jeho obavy. Penis bol zlomený a stále krvácal. Alan musel rýchlo podstúpiť operačný zákrok, aby nemal trvalé následky. Až dva mesiace bol kvôli tomu práceneschopný a po celý čas hojenia trpel veľkými bolesťami.

 

Sex na strome dopadol strašne: Erik spadol a zranil si penis

"Takmer celú PN-ku som preležal v posteli. A krv mi tiekla aj vtedy. Prvé dva týždne tak silno, že som musel dokonca sedemkrát zavolať sanitku, aby to zastavili. Inak by som asi vykrvácal," ktorý je viac ako tri mesiace po zranení už v poriadku, napísal Irish Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu