Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrutejšie rodinné tajomstvo v histórii: Gejmilenci sa po tejto správe zrútili priamo v štúdiu!

Lee s Paulom to teraz nemajú jednoduché. Zobraziť galériu (3)
Lee s Paulom to teraz nemajú jednoduché. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN – Známemu moderátorovi kontroverznej britskej šou sa podarilo odhaliť šokujúcu pravdu o zamilovanej dvojici, a to v priamom prenose. Párik prišiel do relácie The Jeremy Kyle Show, ktorá sa vysiela od roku 2005 s tým, že budú hovoriť o svojej láske a chystanej svadbe, no čakalo ich nemilé prekvapenie. Ukázalo sa, že sú súrodenci, porodila ich totiž rovnaká žena!

Incest je niečo, čo si väčšina ľudí nielen nechce, ale ani len nevie predstaviť. Skúste sa však nachvíľu vžiť do situácie, že vás postavia pred hotovú vec, priamo v šou vysielanej naživo, pred celým národom. Váš partner je váš priamy príbuzný! O to väčší šok to bol pre dvojicu gejov, Paula a Leeho, ktorí chceli svoj dlhoročný vzťah čoskoro zavŕšiť svadbou. 

Lee s Paulom to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Pravdepodobnosť niečoho takého sa blíži pomaly k nule, no aj tak sa to stalo. Keď Kyle ukázal páriku fotografiu staršieho pána, opatrne im oznámil, že ide o prvého manžela matky Leeho (na videu vpravo). Muž na fotografii mal s Leeho matkou Enou štyri deti, kvôli finančným problémom museli však dieťa menom Paul dať na adopciu vo veku 18 mesiacov.

Jeremy spolu so štábom dostal echo, kvôli podobnosti si niekto myslel, že Enin  prvý manžel a Paul sú možno otec so synom. DNA test ukázal, že to je skutočne tak. Leeho matka je vážne chorá, preto sa rozhodla celú situáciu rozuzliť: „Prvýkrát som videla Paula, keď mi ho predstavil Lee. Hneď som si pomyslela, že vyzerá ako môj prvý manžel.“

Lee s Paulom sa ešte pred týmto hrozným oznámením stihli uistiť, že budú stáť jeden pri druhom. „Budem tu vždy pre teba,“ povedali si navzájom. Ťažko povedať, ako je to medzi nimi teraz. Moderátor Jeremy sa snažil vidieť vo všetkom aj tú pozitívnejšiu stránku. „Paul, je pravda, že si práve zistil, že muž, ktorého miluješ a s ktorým máš fyzický vzťah, je tvoj brat, no aspoň si zistil, kto sú tvoji rodičia.“ 

Zaujímavý je aj fakt, že Lee s Paulom sa zoznámili cez internetovú zoznamku. Moderátor Jeremy Kyle je podobnými prípadmi, ktoré vo svojej šou rád prezentuje, všeobecne známy a často spoločnosťou odsudzovaný, no na výročie desiatich rokov od začiatku vysielania si vybral skutočne jóbovku. Paul to vôbec nezvládol.

Lee s Paulom to
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu