Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študentka sa prestala holiť ako 11-ročná: FOTO ženy, ktorá je zarastená VŠADE!

Yasmin Gasimová sa jednoducho neholí a má sa rada.
Yasmin Gasimová sa jednoducho neholí a má sa rada. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britská študentka (19) narobila vo svete rozruch svojím priznaním, že sa už od svojej puberty neholí. Spolu so spoveďou v univerzitných novinách zverejnila na sociálnej sieti aj zábery svojho ochlpeného tela, čím sa jej okamžite dostalo veľkej pozornosti. Podľa Yasmin Gasimovej však na nej nie je nič zvláštne, prirodzená žena môže predsa vyzerať aj takto a je stále krásna.

Dievčina, ktoré momentálne študuje v Liverpoole počítačovú vedu a filozofiu, ukázala na internete fotografie svojich zarastených nôh, brady či brucha a tvrdí, že sa už osem rokov cíti s týmto porastom maximálne spokojne.

V článku pre študentské noviny napísala: "Byť chlpatá nie je desivé. V spoločnosti, kde sa očakáva, že sa ženy holia, sa nehanbím priznať, že ja nie," uviedla Yasmina, ktorá sa vraj stala v škole už ako 10-ročná obeťou šikanovania, pretože jej začali rásť chĺpky na hornej pere.

Kedysi sa vraj snažila so svojím telom bojovať ale teraz ho jednoducho prijala také, aké je. "Prestala som s tým, keď som mala 11 rokov. Mať prirodzene silné, rýchlo rastúce chlpy znamenalo, že by som strávila hodiny tým, aby som odstránila pichľavé bodky na nohách, ktoré by do týždňa narástli späť," zverila sa Yasmina, ktorá sa  napriek všetkému stále stará o svoje obočie.

Študentka taktiež priznáva, že sa oholí vo veľmi výnimočných prípadoch, keď má ísť na dovolenku na pláž, lekcie plávania, alebo keď si chce užiť na jednu noc. Bohužiaľ, chlpy stále vzbudzujú v druhých predstavu špiny a odmietnutie.

Yasmin chce, aby aj iné ženy prijali svoje ochlpenie, ktoré je u mužov vnímané bez nejakých predsudkov. "Aj keď ženy majú rovnaké ochlpenie, hoci vo všeobecnosti tenšie a jemnejšie, spoločnosť sa rozhodla, že musia byť úplne oholené, aby mohli byť vnímané ako skutočne ženské. Ale nič prirodzené na ženskom tele by nemalo vyvolávať pocit, že sú menej ženami. Na chlapoch nie je nič špinavé alebo nečisté. Je to realita ženského tela a nemala by sa odstraňovať," dodala Yasmin.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu