Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V piatok pôjde v Piešťanoch o veľa!

Turnaj v DIAMOND GAME CLUBE Zobraziť galériu (8)
Turnaj v DIAMOND GAME CLUBE (Zdroj: PR článok)

Už v piatok 29.5.2015 všetci zistíme, ako môžeme hrať o úplne nový FIAT 500L. Túto neuveriteľnú cenu v hodnote až 17.000 Eur si vybral kompletne vynovený DIAMOND GAME CLUB v Piešťanoch ako hlavnú výhru veľkého koncoročného turnaja.

Všetky detaily sa dozvieme už tento piatok na veľkom evente v talianskom duchu. Diamond plánuje skutočné šialenstvo. Okrem aktívnych eventov plánujú počas celého roka rozdávať voľné vstupenky do tohto turnaja v rôznych súťažiach, tombolách, bounty turnajoch a pokrových ligách.

Tento piatok však nejde iba o krásne talianske auto. Piešťanský Diamond v úplne novom redizajne, klub plný zábavy a peňazí, navštívia aj dve atraktívne modelky. Obe si prídu zahrať poker v štýle talianskej mafie z NewYorku 30-tych rokov. Mafiánske klobúky, čelenky, kravaty a motýliky, talianska hudba, talianske pochúťky a príťažlivý prizepool. Ten je pre tieto dni stanovený v 5-dňovom turnaji na unikátnych 10.000 Eur. Viac informácií nájdete na pozvánke v galérii.

Vidíme sa v piatok 29.5.2015 od ôsmej večer v piešťanskom Diamond Game Club-e. Turnaj príde podporiť fotomodelka Lucia Javorčeková a modelka, speváčka a tanečnica v jednom, talentovaná Alžbeta Ferencová. Nezabudnite, že ak prídete oblečení v štýle talianskej mafie, dostávate elegantný klobúk ako darček.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu