Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Relax pre milovníkov cestovania a golfu

Relax pre milovníkov golfu Zobraziť galériu (3)
Relax pre milovníkov golfu (Zdroj: CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o.)

Srdečne Vás pozývame na výnimočný 5. ročník TUI GOLF CUP s nádychom orientu!

TOP klienti cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter a súčasne aj milovníci golfu sa stretnú v sobotu 6. 6. 2015 na 5. ročníku obľúbeného golfového turnaja TUI GOLF CUP 2015, ktorý sa bude výnimočne niesť v znamení orientu. Zárukou príjemne stráveného víkendu bude aj tentoraz golfový rezort Black Stork, Veľká Lomnica. 

Aj tento rok sa CK TUI ReiseCenter Slovensko s.r.o. rozhodla poďakovať svojim TOP klientom za prejavenú dôveru a ako jediná cestovná kancelária na Slovensku chystá už o pár dní svoj ďalší vlastný golfový turnaj TUI GOLF CUP 2015.

Organizátori pripravili pre účastníkov opäť bohatý program s cieľom užiť si pekný rodinný víkend a popri tom si zahrať golf. Pre začínajúcich aj skúsenejších hráčov sú pripravené turnaje s 18 a 9 jamkami, individuálne hodiny s trénermi, občerstvenie po turnaji a oddych v hotelovom wellness a relax centre.

Nehráči a rodinní príslušníci sa môžu prihlásiť do golfovej akadémie, vyskúšať si jazdu v luxusných autách BMW, relaxovať vo welness centre, nechať sa skrášliť v dermatologickom stánku MARY KAY či vychutnať si ajurvedsku masáž alebo ochutnať Bratislavskú čokoládu. Pre deti je pripravený špeciálny program TUI deťom, počas ktorého si aj oni budú môcť vychutnať atmosféru golfu, ale tiež skákanie v nafukovacom hrade, tvorivé dielničky či minidisco. Celodenný bohatý program uzavrie vyhodnotenie výsledkov turnaja a orient Lounge na terase hotela.

Počas celého večera bude pre všetkých pripravený spoločný raut pri orientálnej hudbe a ochutnávka whisky, vín a cigár. Zapojiť sa tiež budete môcť do charitatívnej aukcie umelkyne Gordany Turuk a do skorých ranných hodín vám bude v Lobby bare hrať kapela FUNKIEZ. Už v sobotu 6. 6. 2015 sa teda určite bude na čo tešiť. 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu