Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dráma v podaní párika z ruskej smotánky: On ju dal zabiť, ona pre byt vyskočila z okna súdu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

MOSKVA - Tragédiou takmer skončil spor na moskovskom súde medzi bývalými životnými partnermi z najvyšších vrstiev umeleckej smotánky, exbaletkou slávneho Veľkého divadla Irinou Dmitrijevovou a exrežisérom presláveného divadla MCHAT Leonidom Monastyrským. Ten sa svoju manželku pred rokmi pokúsil zavraždiť. Vášne včera vyvrcholili tým, že bývalá baletka vyskočila z okna súdnej siene.

Prečítajte si aj: Škandalózna svadba v Rusku: Plač mladej nevesty (17), vydali ju za miestneho mocipána (47)!

Niekdajší manželia sa podľa televízie NTV už niekoľko rokov nedokážu dohodnúť na osude bytu, ktorý svojho času spoločne obývali. Pred rokmi sa Monastyrskij pokúsil spor vyriešiť tým, že si najal zabijaka, aby zniesol zo sveta nielen manželku, ale aj dcéru a zaťa, ktorí ho o byt pripravili. Miesto vykonania zločinu však zabijak zašiel na políciu, aby sa priznal, a režisér skončil za mrežami.

Ale po odpykaní trestu sa spor o byt znovu dostal pred súd - a ten podľa servera Gazeta.ru dal za pravdu Monastyrskému. Prehru Dmitrijevová nezvládla a vyskočila z okna.

Žena prežila. A to bez väčších šrámov či zranení. Pád totiž skončil na strieške, ktorá sa nachádzala pol metra pod oknom súdnej siene. Dmitrijevová však bola v takom stave, že ju strážcovia poriadku previezli na psychiatrickú kliniku na pozorovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu