Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Svadobná asistentka pre každého

Tento praktický diár prevedie snúbencov krok za krom celým procesom plánovania svadby Zobraziť galériu (3)
Tento praktický diár prevedie snúbencov krok za krom celým procesom plánovania svadby

Ako si dokonale naplánovať svadbu, a to krok za krokom?

Naplánovať takú dôležitú udalosť akou je svadba nie je jednoduché. Niektoré páry zvolia pohodlie a istotu a oslovia profesionálov – svadobnú agentúru. Nie každý si však môže dovoliť služby agentúry a niektoré nevesty skrátka organizácia svadby baví a uvítali by len drobnú pomoc, či usmernenie. Teraz môže mať svadobnú asistentku úplne každý.

Svadobná agentúra Svadby podľa Ely túto sezónu prináša nový produkt – Svadobný plánovač Ela. Tento praktický diár prevedie snúbencov krok za krom celým procesom plánovania svadby tak, aby na nič dôležité nezabudli a všetko prebiehalo hladko. Plánovač je rozdelený do 11 kapitol, ktoré sa venujú najdôležitejším úlohám spojeným so svadobnými prípravami, okrem toho obsahuje podrobný zoznam úloh, individuálny kalendár a nalepovacie prílohy. Vďaka týmto prílohám si nevesty môžu zostaviť presný plán svadobnej sály vrátane stolov, pódia, tanečného parketu a kvetov, ako aj pripraviť prehľadný zasadací poriadok.

„Vieme, že organizácia svadby obnáša veľa práce a často aj stresu, a nie všetci chcú alebo si môžu dovoliť pomoc odborníkov. Zároveň však väčšina párov hľadá istý návod alebo drobné usmernenie – kde začať, ako postupovať, čo všetko zariadiť a podobne. Preto sme sa rozhodli pripraviť pomôcku, ktorú si môže dovoliť každý. Náš svadobný plánovač je tu od toho, aby nevestám ukázal cestu, ale zároveň poskytol priestor pre ich kreativitu a nápady.“ Hovorí riaditeľka agentúry Zuzana Maliníková.

Plánovač okrem rád a tipov obsahuje dostatočný priestor na zapisovanie poznámok, informácií o jednotlivých dodávateľoch, nalepovanie inšpiračných obrázkov, či zakresľovanie vlastných nápadov. Viac informácií nájdete na http://svadbypodlaely.sk/svadobny-planovac/svadobny-planovac-diar/. 

Súčasťou svadobného plánovača sú aj tipy na to, ako oživiť svadbu unikátnymi službami, obohatiť svadobný program či prekvapiť novomanželov. Jedným z nich je aj fotenie v svadobnej fotobúdke FunnyBox. FunnyBox je svadobná fotobúdka plná zábavy,  s cieľom zabaviť hostí unikátnym spôsobom, a to priamo pri fotení. Svadobný pár a hostia sa môžu počas fotenia vo FunnyBoxe baviť a fotobúdka ich pri tom vyfotí. Samozrejmosťou je množstvo tematických doplnkov a kostýmov, ktoré znásobujú zábavu. Mladomanželia aj hostia si tak okrem úžasných zážitkov odnesú aj fotoalbum všetkých týchto momentov doplnený želaniami a odkazmi od pozvaných. Viac informácií nájdete na www.funnybox.sk.

 

 

-reklamná správa- 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu