Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odborník na bývanie: Že športovci a celebrity nemajú vkus? Ich domy hovoria o inom

Travertín Zobraziť galériu (4)
Travertín

Byť športovcom na Slovensku je ťažké. Ak ste dobrý, úspešný doma aj vo svete, očakáva sa, že budete prinášať úspechy na „žiadosť ľudu“ a na počkanie.

Hokejisti by o tom vedeli rozprávať svoje. Pri reálnej svetovej konkurencii je pravdepodobné, že úspech v podobe cenného kovu môžu dosiahnuť v priemere tak každých 10 rokov. Futbalisti sú na tom ešte horšie. Extrémna európska a svetová konkurencia limituje pojem úspech na postup na niektorý  zo šampionátov. Napriek talentu, námahe a snahe, sa tak väčšinu času ocitajú pod paľbou kritiky a posmechu. Taký už je údel ľudí, ktorí vedia vystúpiť z davu.

 

Herci a známe tváre hudby, kultúry alebo biznisu sú na tom podobne. Napriek svojmu talentu, šikovnosti a preukázateľným úspechom, sú častým terčom závisti. Taký je už údel ľudí, ktorí vedia vystúpiť z davu.

 

Domy ako terč

Asi je to profesionálna deformácia, ale v poslednej dobe sa mi zdá, že zámienkou na posmech a kritiku známych tvári sú ich domy a byty. Z každej strany sa na mňa valia vety typu: Toľko má peňazí a takú hrôzu si postavil. Alebo: „Počuli ste, akú si spravil kúpeľňu? A ľudová klasika: „Tí športovci/herci/celebrity nemajú vôbec vkus!“.

Neviem koľko domov športovcov a známych tvári títo radovravní ľudia navštívili, ale evidentne boli v iných ako ja. Za posledný rok sme realizovali niekoľko kúpeľní, terás, dlažieb a obkladov z TRAVERTÍNU v domoch známych ľudí, aj športovcov. (Zopár ochutnávok nájdete na YouTube.) A poviem vám, tie domy majú šmrnc. Tie domy dýchajú nadčasovosťou, a to aj vďaka nášmu travertínu.

Dlažba do interiéru z prírodného kameňa travertín

Dlažba do interiéru z
Zobraziť galériu (4)

 

Travertín priťahuje úspešných ľudí s vkusom

Je vidieť, že už aj na Slovensko prenikli, resp. sa vrátili nadčasové trendy vkusu. Ľudia si uvedomujú, že ak chcú vlastniť skutočne originálny kúsok, nemôžu zvoliť umelú vec z aktuálnej ponuky magazínov, ale musia obrátiť svoju pozornosť na prírodné materiály, špeciálne prírodný kameň. Umelina bude vždy iba umelina.

Dlažba na terasu z travertínu

Dlažba na terasu z
Zobraziť galériu (4)

Dokonalým symbolom nadčasovosti je prírodný kameň TRAVERTÍN. Travertínové obklady a dlažby zdobia domy úspešných a vplyvných ľudí už od čias antiky, a logicky je tomu tak aj dnes. Môj dobrý priateľ, francúzsky dizajnér Pierre hovorí: „Tak ako diamant patrí ku krásnej žene, travertín patrí do každej štýlovej domácnosti“. Tento odkaz pochopili aj toľko kritizovaní športovci, či celebrity. Používajú travertínovú dlažbu, obklad alebo terasu ako symbol nadčasovosti a zvyšné prvky interiéru alebo exteriéru už dopĺňajú podľa módnych trendov. Tak je to správne a výsledný efekt im dáva za pravdu, respektíve dáva za pravdu ich dizajnérom:).  

 

Dlažba okolo bazénu z prírodného kameňa travertín

Dlažba okolo bazénu z
Zobraziť galériu (4)

 

Inšpirovať sa môžete aj vy z viac ako stovky realizácií z travertínu TU. Ako jediní na Slovensku sa špecializujeme výhradne na import a realizáciu pokládok z jediného druhu prírodného kameňa - travertínu.

 

Videá ako tvoríme najkrajšie terasy, dlažby okolo bazénov či kúpeľne si môžete pozrieť na Travert TV – luxusné obklady a dlažby z prírodného kameňa tu.

 

Slovensko do toho alebo do divadla priatelia.

 

Vlado Jakab

Odborník na travertín

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu