Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jediný tábor s youtubermi na Slovensku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Lgh International)

Aj Vaše dieťa sa zbláznilo do slovenských youtuberov? Postavičiek, ani nie kreslených, ani nie vymyslených, ako to v online svete býva, ale živých, z mäsa a kostí, ktorí deťom prinášajú novú formu zábavy. Že neviete kto sú to youtuberi? Mladí ľudia,ktorí hrajú hry a popritom sa sami natáčajú. Komentujú, vtipkujú, gestikulujú a mládež to doslova „žerie“.

Zdanlivo nečinná záľuba, pre dospelých vnímaná možno aj ako strata času, má z psychologického hľadiska silnejší podtón. Deti sa učia vystupovať, komunikovať, do budúcna to dokonca môže znamenať aj to, že si na seba Vaše dieťa bude vedieť slušne zarobiť. Priemerný zárobok mladého youtubera sa pohybuje v tisíckach eur. Niet divu, že sa táto „disciplína“, ktorá k nám prišla zo zahraničia neustále dostáva do väčšieho povedomia Slovákov.

Doprajte svojim deťom stretnutie a pobyt s jeho celebritou v letnom tábore.
Prázdniny nám klopú na dvere a otázka aký program deťom vymyslieť, aby sme ich zabavili a spríjemnili im letný čas, kým si my väčšina budeme plniť pracovné povinnosti, už nie je až taká zložitá, pokiaľ vieme, že máme možnosť svojmu dieťaťu dopriať pobyt v OFFLINE TABORE po boku GoGomana, Selassieho, Expl0iteda a Matúša. Tento tábor má za hlavný cieľ vytrhnúť deti z online sveta a prinavrátiť im hodnotu akoby zabudnutým aktivitám, ako sú rôzne koníčky a záľuby, objavovanie a rozvíjanie svojho talentu, láske k domácim zvieratkám a športu.

Organizátori, ktorými sú spoločnosť LGH .international a Sector s.r.o. veria, že osveta komunikovaná práve týmito detskými hviezdami budú niesť intenzívnejší odkaz, ako opakujúce sa dohováranie rodičov. Deti sa budú s youtubermi hrať a tento krát naživo! Youtuberi ich naučia základom kamerovania, budú môcť získať pravý certifikát o absolvovaní filmárskeho kurzu, podpísaný profesionálmi na slovo vzatými. Získajú základy basebalu od člena slovenskej reprezentácie, na gitare im bude počas talentového dňa hrať Juraj Zaujec, ktorý bude zároveň členom  špeciálnej poroty, ktorá vyberie tých najtalentovanejších a ohodnotí ich vecnými cenami. Projekt svojou účasťou podporí aj Monika Olšovská so svojim psíkom Arsim, ktorí deťom predvedú svoje inšpirujúce vystúpenie, ktoré dokonale odzrkadľuje vzťah pána a domáceho miláčika. A to zďaleka nie je všetko.

Okrem iného je OFFLINE TABOR  v tomto roku jediný projekt kde sa v rámci táborov naše slovenské youtuberské hviezdy predstavia a strávia čas so svojimi fanúšikmi. Nepremeškajte preto túto možnosť a rezervujte miesto svojmu miláčikovi čo najskôr. Detičky Vám za to budú len vďačné.

Predpredaj vstupeniek exkluzívne len v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu