Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Len pre odvážne dámy: Nový letný plavkový (s)hit, lanko v riťke!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: free.sk)

BRATISLAVA - Módni návrhári zrejme už nevedia, čo ešte vymyslieť, aby boli originálni a uznávaní. V snahe ohúriť potenciálnych zákazníkov sa niekedy uchýlia aj k absolútne nepochopiteľným kreáciám. Medzi možno zaradiť aj síce už niekoľko rokov známe mikrobikiny, ktoré však pred každou letnou sezónou propaguje iná značka. No pozrite sa na to!

Takéto minimalistické plavky, ktoré takmer nič nezakrývajú, by si na seba dala zrejme máloktorá normálna slečna. Predajcovia sa však snažia zatlačiť hanblivosť bežných ľudí do úzadia a ukázať im, koľko výhod mikrobikiny majú. Opálite si takmer celé telo, pritom intímne partie ostávajú "skryté". Aj vám sa zdá, že toto už je príliš?

Aj minulý rok sa snažili obchodníci preraziť so zvláštnymi až extravagantnými pánskymi plavkami. Nezabudli však ani na dámy, aj pre ne sa v zákutiach návrhárskej mysle niečo našlo. Ťažho ohodnotiť, ktorý z týchto kúskov je ten najdivokejší. Každopádne mikrobikiny sú medzi tou "ľahšou" hollywoodskom smotánkou pomerne obľúbené. Čo si myslíte o tomto výtvore vy?

FOTO Len pre odvážne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu