Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rybár sa na FOTO chváli úlovkom: Za jeho chrbtom sa deje niečo strašidelné!

Wayne s úlovkom a desivou tvárou v pozadí.
Wayne s úlovkom a desivou tvárou v pozadí. (Zdroj: Mirror)

LONDÝN - Každý rybár sa rád pochváli so svojím úlovkom a spraví si peknú fotografiu, ktorú môže potom kamarátom ukazovať aj v budúcnosti. Výnimkou nie je ani Brit Wayne Foulkes, ktorý chytil celkom slušného kapra a zapózoval s ním pred fotoaparátom. Na snímke sa ale v pozadí objavilo aj čosi iné, ako len tmavé stromy.

Na zábere jasne vidieť desivú tvár, ktorá sa zozadu škerí na mladíka držiaceho v rukách vyše sedemkilového kapra. Udalosť sa odohrala v Ponciau Pool, vo Wrexhame, v severnom Walese.

Rybár bol nadšený z toho, čo sa mu zachytilo na navijak, ale jeho radosť sa zmenila na prekvapenie, keď uvidel za sebou diabolskú oranžovú tvár.

Starosta Ponciau Paul Pemberton uviedol pre mirror.co.uk, že rybník má "chmúrnu minulosť", aj keď nad tajomným obrazom krútia aj miestni obyvatelia hlavami.

"Nemohol som tomu uveriť, keď som to uvidel, ale je to 100 percent originálna fotografia a môžete určite vidieť oči, nos, zuby a celú tvár v pozadí. Viem, že tam bolo niekoľko samovrážd v tej vode, a jazero má naozaj ponurú minulosť," prezradil starosta.

"Za posledných 30 rokov tam prišiel o život jeden chlapec a ďalší chlapec Owen tam spáchal samovraždu pravdepodobne z nešťastnej lásky. Ale je to záhada, to miesto je v strede obce a je obklopené domami a toto je prvá správa, že by sme tu mali mať nejakých duchov," dodal Pemberton s tým, že sa im po dedine možno čoskoro začnú motať lovci duchov.

Rybár sa na FOTO
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Mirror)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu