Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Choré praktiky čarodejnice: Dvojdňové bábätko s horúčkou núti chodiť, aby vyzdravelo!

Šamanka drží dieťa za krk. Zobraziť galériu (2)
Šamanka drží dieťa za krk. (Zdroj: youtube/Daily Mail)

ASSAM/LONDÝN - Súčasná medicína stále nedokáže vyliečiť mnohé ochorenia a my sa častokrát sťažujeme na dlhé čakanie u lekárov, ich neprofesionálny prístup či zastarané vybavenie. V konečnom dôsledku však máme ešte veľké šťastie, že žijeme tam, kde žijeme, hoci aj u nás sa dajú nájsť šarlatáni, ktorí ryžujú na ľudskom nešťastí. V niektorých krajinách je ale liečiteľstvo rozvinuté oveľa viac a najmä chudobní ľudia, ktorí si nemôžu dovoliť nákladnú liečbu, zveria seba a svoje deti do ich rúk. Potom to ale môže dopadnúť rovnako otrasne, ako na tomto videu.

Prečítajte si aj: Elixír pravdy mal dokázať jeho nevinu: Mladík ho vypil a padol mŕtvy na zem!

Strašné scény ukazujú iba dvojdňového chlapčeka núteného "kráčať". Indická šamanka drží dieťatko za krk ako bábku a "chodí" s ním po deke v snahe vyliečiť ho z vysokej teploty. Tejto "kúre" sa prizerajú desiatky dedinčanov v indickom Assame.

VIDEO Choré praktiky čarodejnice:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Daily Mail)

Rodičia priniesli dieťa k žene, ktorá mala približne 50 rokov, s prosbou, aby mu znížila horúčku. Tá zvolila skutočne pre nás chorý a nepríjemný rituál, pri ktorom dieťatko plakalo a vyzeralo byť veľmi vydesené.

Jeden z prizerajúcich sa si celý obrad natočil na mobilný telefón a našťastie si zábery nenechal len pre seba, ale poskytol ich aj orgánom v Morigaone, ktoré na miesto vyslali políciu. Tá vzala dieťa do nemocnice, kde sa pomaly zotavuje. Informoval portál dailymail.co.uk.

Podľa správ NDTV polícia zatkla dve ženy, vrátane šamanky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu