Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík sa priznal k nevere: Pomiloval som sestrinu dvojičku, prezradili ju prsia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkstock.com)

LAS VEGAS - Mladík zo Spojených štátov tvrdí, že sa omylom vyspal so sestrou svojej partnerky. Obhajuje sa tým, že bola tma a navyše sú dvojičky, takže stavbu tela majú prakticky rovnakú. No i tak sa ponúka iné vysvetlenie - možno len chcel vyskúšať aj tú druhú.

Užívateľ sa na Reddite posťažoval, že skóroval dvakrát v jednej rodine. Nie však úmyselne, ako tvrdí. Mladík napísal, že bol s manželkou a jej sestrou na dovolenke v Las Vegas. Trojica sa jeden večer opila a muž sa potom ocitol v posteli so ženou, o ktorej si myslel, že je jeho partnerka. Keď ju po sexe chytil za prsia, s hrôzou zistil, že sú umelé a patria manželkinej sestre Jody.

"Boli asi dve hodiny ráno a my sme trmácali na hotel do našej izby. Zrazu som sa s ňou ocitol v posteli. Pomilovali sme sa a ja som jej hladil prsia. Prišli mi dosť tvrdé, boli ako balóny. S hrôzou som si uvedomil, že som práve pomiloval manželkinu sestru," opísal "desivý" zážitok. 

Neverník okamžite zažal svetlo, no to už bola hore aj jeho zákonitá polovička. Keď zbadala, čo sa deje, vyskočila z postele a pýtala sa, čo to má znamenať. Muž sa obhajoval tým, že to všetko bola len nešťastná náhoda.

"Sú síce dvojičky, ale o Jody nemám ani najmenší záujem. Je sebecká, márnivá a chodí stál po nejakých večierkoch. Moja žena je na rozdiel od nej prirodzená, milá, ohľaduplná a nesebecká," poznamenal. Očividne mu ale manželka túto rozprávku neuverila, lebo sa s ním vraj krátko po tom rozišla.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu