Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Austrálsky magnát vodí svoju ženu ako psa: FOTO šialeného života v jeho honosnej vile!

Beynon viedol svoju manželku a jej kamarátku ako psíkov.
Beynon viedol svoju manželku a jej kamarátku ako psíkov. (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Travers Beynon, tabakový magnát, ktorý sám seba volá Candyman, sa stal populárnym vďaka zdieľaniu fotografií zo svojho luxusného života na Instagrame. Tento austrálsky Hugh Hefner si na svojom 3,7 miliónovom majetku na Zlatom pobreží užíva výstredností, o akých sa bežným ľuďom ani len nesníva. Vyšportovaný boháč je neustále obklopený polonahými devami, drahými autami a nikdy nekončiacimi párty. Nečudo, že sa niektorým nepáči, že tu so svojou manželkou Taeshou vychovávajú štyri deti.

Taeshini starí rodičia, Graham a Evon Applebyovci, sú takí zúfalí, že o svojom nešťastí porozprávali v televízii. Sú zdrvení z toho, že nemajú s vnučkou a jej dvomi dievčatkami žiadny kontakt.

Taesha sa síce hrdí titulom Candymanovej manželky, ale ani zďaleka ho nemá iba pre seba. Delí sa oňho s viacerými ženami, vrátane svojej najlepšej priateľky, ktorá s nimi spáva v jednej posteli.

Beynon má štyri deti, dve s Taeshou a dve so svojou bývalou manželkou a Miss World 1991, Ninibeth Lealovou.

"Chceme tam ísť, zobrať Taeshu, zobrať dievčatá, a dostať ich odtiaľ von," vyjadrila sa pani Applebyová, ktorá sa už nedokáže pozerať na nechutné fotografie na sociálnych sieťach. "Láme nám to srdcia," dodala. Veď kto by sa chcel pozerať na milovaného človeka ako spadol do úplného bahna.

Beynon však má na tento druh kritiky iný názor. Po medializovaní jeho amorálneho správania sa vo vile zverejnil na Instagrame fotografiu so svojou rodinou. "Je tu jedna vec, ktorú si vážim viac ako tie najväčšie a najlepšie večierky... a to sú moje deti a rodina," napísal. "Máme rána ako všetci ostatní. Som ich ochranca a správca," dodal.

Ostatné zábery ale nasvedčujú, že také úplne normálne rána to asi nebudú. A večery už duplom nie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu