Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Lepšie ako šou Bennyho Hilla: Babrácky zlodej sfušoval krádež bankomatu!

Keď to nejde, tak to nejde.
Keď to nejde, tak to nejde. (Zdroj: YouTube)

TOWNSVILLE - Austrálski policajti si dobre zgustli na zlodejovi, ktorý zahviezdil na zázname priemyselnej kamery z čerpacej stanice v meste Townsville. Nepodarenú krádež bankomatu totiž doplnili komediálnou hudbou, a takéto video zverejnili na svojich stránkach. Nešťastný muž, ktorý sa chcel obohatiť na úkor iných, mal určite úplne odlišný plán, ale teraz je nechcene blbcom z internetu.

Zlodejské remeslo nie je také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Veď ukradnúť bankomat už v dnešnej dobe nie je ničím výnimočným a aj prípady zo Slovenska dokazujú, že na to treba akurát tak dobré lano, či reťaz, auto a kus odvahy. Nie vždy to aj tak vyjde podľa predstáv.

Maskovaný muž prišiel na čerpaciu stanicu v aute, ktoré predtým ukradol. Z korby zložil železnú reťaz a kladivom rozbil sklenú výplň dverí. Vliezol dnu, a tak sa ponáhľal, že zhodil zo stojanu slnečné okuliare. Hák sa mu podarilo pripojiť k bankomatu, lenže si nevšimol, že medzitým sa mu reťaz rozpojila. Keď nastúpil do auta, naštartoval a prudko odišiel, očakával, že si so sebou vezme aj bankomat.

Musel byť asi dosť prekvapený, keď sa neozval žiadny hluk. Vrátil sa preto na miesto činu, aby skontroloval, čo presne sa stalo. Pravdepodobne si ale povedal, že by ho to stálo príliš veľa námahy a času zopakovať svoj pokus, a tak radšej ufujazdil aj s autom preč.

Detektív seržant Chris Hicks potvrdil, že vozidlo použité na zázname, bolo predtým ukradnuté. Polícia teraz po neschopnom zlodejovi pátra. Keď ho chytia a zverejnia jeho identitu, určite bude mať o svojich päť minút slávy postarané.

Rovnako ako minulý týždeň chlapík, ktorého kamera v Spojených štátoch prichytila pri vlámaní do obchodu s alkoholom. Našli ho zamknutého v zadnej miestnosti, informoval portál mirror.co.uk.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu