Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Hriešny tanec fail: Dievčiny chceli napodobniť Patricka Swayzeho, výsledok je katastrofálny!

Nie všetko vyjde podľa predstáv.
Nie všetko vyjde podľa predstáv. (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Hriešny tanec je kultový film, ktorý poznajú takmer všetky vekové kategórie a zdvíhačka vo vode patrí medzi tie najpamätnejšie scénky, kedy sa všetkým romantickým dušiam zatají dych. Svalnatý Patrik Swayze a jeho pekná partnerka rozhodne očarili mužské aj ženské pokolenie, ale to čo predviedli dve austrálske sestry pri pokuse o remake, sa tomu teda ani zďaleka nepodobá.

Luisa Omielanová, komička z Austrálie, si pri pokuse o okopírovanie známej  scény z filmu Hriešny tanec (1987) s Patrickom Swayzem a Jennifer Greyovou vzala na pomoc svoju sestru. Ich domáce video, ale neposkytlo rovnaké vizuálne kvality, ako originál.

Romantický okamih, kedy Patrik Swayze dvíha v jazere nad hlavu mokrú Jennifer Greyovú, sa v ich podaní zmenil na poriadnu paródiu. Luise sa len horko ťažko podarilo svoju sestru trochu zodvihnúť nad vodnú hladinu.

Dvojica si okrem toho za miesto svojej "performance" zvolila nudný bazén, oproti pôvodnému prírodnému zátišiu. To by zase až tak neprekážalo, keby sa Luisa po zdvíhačke úplne nestratila pod hladinou a sestra sa na vode nerozpleštila ako kus dreva.

Luisa však svoj výkon brala s nadhľadom a video zverejnila vo svojom profile na Facebooku. "Pretože je naozaj dôležité, keď ste na dovolenke, aby ste znovu vytvorili tie magické filmové momenty s tým, kto je k dispozícii, ako vaša sestra," napísala.

Už dve hodiny po pridaní záznamu na internet, si 13-sekundový klip pozrelo viac ako 6300 ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu