Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík (22) dostal doživotný zákaz letieť: Za všetko môže perverzné tetovanie, FOTO vo vnútri!

Tom s radosťou ukazuje svoje svojské tetovanie Zobraziť galériu (3)
Tom s radosťou ukazuje svoje svojské tetovanie (Zdroj: profimedia.sk)

EAST MIDLANDS - Mladý britský dovolenkár má svojský zmysel pre humor, čo nedávno dokázal počas letu na Malorku. Posádke ukazoval svoje tetovanie a nesmierne tým jej členov urazil. Pýtate sa prečo? Keď ho uvidíte, určite pochopíte.

Tom Washington sa navždy zapísal do leteckých análov bizarnou príhodou, ktorá mala nečakanú dohru. S 22 priateľmi sa 1. mája vybral na dovolenku na španielsky ostrov Malorka, keď dostali bláznivý nápad prezliecť sa za členov posádky, väčšinou za letušky. No tým "sranda" zďaleka neskončila.

Mladík (22) dostal doživotný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Po tom, ako mladík nastúpil na palubu lietadla, začal napodobňovať inštruktáž bezpečnostných opatrení, pričom ostatných pasažierov o umiestnení núdzových východov upovedomil sexuálnou hračkou. No a nadôvažok sa obnažil a všetkým ukázal svoje tetovanie umiestnené tesne nad intímnymi partiami, ktoré zobrazuje rozprávkovú postavu Pinocchio.

Mladík (22) dostal doživotný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vtom už k nemu pristúpil pracovník britských aeroliniek Jet2 a vyžiadal si jeho pas. Washingtonovi oznámil, že na spiatočný let už nebude môcť nastúpiť a taktiež mu bol za jeho "nechutný čin" udelený doživotný zákaz využívania služieb tejto nízkonákladovky. "Naše služby využíva mnoho rodín. Správanie, ktoré na palube nášho lietadla predviedol pán Washington, je absolútne neprijateľné a netolerovateľné. Vždy sa snažíme, aby zákazníci mali z letu s našimi aerolinkami priateľský a relaxačný zážitok, a preto budeme zasahovať proti každému, kto tento pokoj naruší ," vyhlásil generálny riaditeľ spoločnosti Steve Heap.

Aby sa Tom dostal domov, museli sa mu jeho priatelia vyzbierať na spiatočnú letenku v cene 130 libier (181 eur). Letel už samozrejme inou leteckou spoločnosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu