Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ožran párty na vojnovej lodi: Dôstojník bol na šrot, vojaci ho sexuálne zneuctili!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Quirky China News)

BOURNEMOUTH - Opijete sa a niekto vám pomaľuje tvár, prípadne inú časť tela, alebo vás obmotá toaletným papierom. Všelijaké výstrelky sa dajú robiť človeku, ktorý je indisponovaný. No to, čo predviedli britskí vojaci, prekročilo všetky medze slušnosti.

Nemenovaný muž sa v auguste 2013 opil na lodi Jej Veličenstva, ktorá kotvila v prístavnom meste Bournemouth na juhu Anglicka. Za hodinu stiahol šesť plechoviek cideru a niekoľkokrát zvracal. Potom upadol do hlbokého spánku. Jeho kamaráti to využili na to, aby si z neho nepekne vystrelili. Logista Andrew Donaldson (34) schytil fľašu piva Heineken a strčil ju spiacemu vojakovi do zadku. Námorník Christopher Cook (31) ho zas vyfackal svojím penisom. Nadôvažok sa svojou nahou obeťou ešte odfotili.

Všetko sa však prevalilo a nemiestni vtipkári boli obvinení. Donaldson z napadnutia formou penetrácie fľašou a z hanebného správania, jeho kolega Cook čelí rovnakému obvineniu z hanebného správania, napísal portál metro.co.uk.

"Incident veľmi rýchlo eskaloval. Donaldson uchopil pivovú fľašu a tým, ktorí sa prizerali, oznámil, čo sa s ňou chystá urobiť. Keď fľaša neprenikla dostatočne hlboko, chytil oboma rukami jej dno a celou silou fľašu zatlačil hrdlo dovnútra, čo viedlo k prebudeniu obete," uviedol na súde žalobca Nadim Bashir. "Aby bolo poníženie obete dokonané, pán Donaldson si video poslal na mejl, aby mal kópiu a taktiež ho rozposlal ďalším členom posádky," dodal.

Na súde vypovedal aj poškodený vojak. "Bol som veľmi opitý. Zobudil som sa až na to, keď na mne kolegovia demonštrovali svoju silu. V žiadnom prípade som ale nikomu nedal povolenie na to, aby sa ma dotkol, alebo na mne vykonal taký otrasný čin. Spomínam si, že som sa prebudil s pocitom intenzívneho tlaku vychádzajúceho z môjho zadku. Bol som zmätený, nevedel som, čo sa deje," vyhlásil s tým, že bolesť, ktorú pri tom pociťoval, dosahovala na osem bodov na desaťbodovej stupnici. Súdny proces pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu