Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženy chceli sex s krásavcom ako v 50 odtieňoch sivej: Šokovalo ich, s kým súložili!

Rozdiel je naozaj očividný
Rozdiel je naozaj očividný (Zdroj: facebook, google maps)

PARÍŽ - Túžba po sexe v štýle filmu 50 odtieňov sivej sa stala osudnou viacerým francúzskym ženám, ktoré sa nechali nalákať na posteľné dobrodružstvá od neznámeho muža. Ten sa im v e-mailoch a správach predstavil ako Anthony Laroche, pohľadný vyšportovaný mladík a priložil aj skvelú fotografiu. Keď si však dámy dali po súloži dole masky, nevideli žiadneho krásavca.

"Anthony Laroche" (68) sľuboval ženám na internete sex v zatemnenej spálni a so zaviazanými očami po vzore scenárov z 50 odtieňov sivej. Francúzky si mysleli, že ich do svojich osídiel láka sympatický mladík a nakoniec jeho zvodom podľahli. Teraz však hovoria o znásilnení.

Podľa novín Le Parisien sa jedna z poškodených "Sylvie" nechala pozvať do mužovho bytu v Nice. Tam jej v prítmí navrhol pre väčšie perverzné vzrušenie, aby si dala zaviazať oči. Domnievala sa, že ide o pekného muža s hnedými vlasmi a modrými očami. Po sexe však bola poriadne ohromená, keď zbadala, že ide o starca.

"Bol to plešatý muž, mal asi 65 rokov, celkom vráskavý a nosil okuliare - bola som úplne znechutená," zverila sa so svojím nepríjemným zážitkom Sylvie a zašla na políciu. Po jej svedectve sa ozvali ďalšie tri podvedené dámy.

Pri razii v mužom byte polícia odhalila, že sa rovnakým úskokom snažil delikvent obalamutiť ďalších 342 žien po celej krajine. Keď ho polícia zatkla, tvrdil, že ženy s ním súložili dobrovoľne a nie je si vedomý toho, že by urobil niečo zlé. Muž si už kedysi odpykal trest za daňové podvody a samozrejme fotku mladíka, ktorú ukazoval svojim obetiam, si jednoducho vygooglil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu