Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia cez Airbnb dali do prenájmu svoj dom: To, čo v ňom po príchode našli, im vyrazilo dych!

Svoj dom našli v katastrofálnom stave Zobraziť galériu (3)
Svoj dom našli v katastrofálnom stave (Zdroj: YouTube)

CALGARY - Chceli si privyrobiť zopár "grošov", no teraz im ostali už len oči pre plač. Dvojica z kanadského mesta Calgary prenajala svoj byt skupinke mladých ľudí. Keď sa však vrátili domov, ostali ako obarení. V ich hniezdočku lásky sa totiž konali také divoké orgie, že si vyžiadajú opravy vo výške niekoľko desiatok tisíc dolárov.

Manželia Mark a Star Kingovci sa vybrali nedávno na dovolenku a rozhodli sa, že počas toho, ako nebudú doma, ponúknu prostredníctvom aplikácie Airbnb sprostredkujúcej domáce ubytovanie svoj dom. Ozvala sa im partia štyroch ľudí, ktorí tvrdili, že sa majú neďaleko miesta zúčastniť na svadbe.

Ale len niekoľko hodín po tom, čo vystrčili päty z domu, sa začalo peklo. Do domu totiž dorazili nie štyria, ale niekoľko desiatok ľudí a spravili si tam párty trvajúcu celé dva dni. V pondelok už stratili susedia nervy a zavolali Kingovcom, aby ich oboznámili so situáciou. "Zavolal nám sused a povedal, že do nášho domu prišlo na autobuse viac ako sto ľudí. Privolal aj políciu," uviedol Mark pre denník Calgary Herald.

Krátko nato sa vrátil so svojou ženou domov, no paradoxne nemohli vstúpiť dnu. Podľa pravidiel Airbnb boli totiž platnými nájomníkmi stále ľudia, ktorí si dom prenajali. Keď ale Kingovci zbadali, ako ich dom po ich pobyte vyzerá, požiadali ich, aby hneď odišli. Keď sa konečne dostali dnu, ostali v šoku. Pred ich očami sa totiž črtalo dielo skazy. Všade naokolo boli odpadky, zvyšky potravín, cigaretové ohorky, no jednoducho bordel "ako v tanku". "Bol to hrozný pohľad. Na zemi ležali zafarbené vankúše, spodná bielizeň, opalky od marihuany, použité kondómy, bol tam moč, zvratky, spermie, proste katastrofa. Ako sa sem môžeme vrátiť so svojimi dvoma deťmi," pokračuje zúfalý mladík.

Manželia cez Airbnb dali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Manželia cez Airbnb dali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Polícia manželom po príchode oznámila, že nešlo o bežnú párty, ale o "drogové orgie". Mužovi, ktorý si dom Kingovcov prenajal, hrozí obvinenie. Rovnako pohoršení sú aj predstavitelia spoločnosti Airbnb. "Pre tento druh správania máme nulovú toleranciu. Dotyčný muž dostal zákaz využívať služby Airbnb. Náš tím ponúkol plnú pomoc pri vyšetrovaní tohto incidentu," vyhlásil hovorca Airbnb Jakob Kerr.

Škody za demoláciu príbytku sa vyšplhali na závratných 50 tisíc dolárov (približne 37 tisíc eur). Predstavitelia Airbnb prisľúbili, že ich rodine pomôžu uhradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu