Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Harryho na tróne predbehla malá princezná: Ešte ju nevidel, no už svojimi slovami prekvapil!

Princ Harry sa vďaka narodeniu princeznej posunul ako následník trónu na piate miesto. Zobraziť galériu (3)
Princ Harry sa vďaka narodeniu princeznej posunul ako následník trónu na piate miesto. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Malú princeznú, dcéru princa Williama a vojvodkyne Kate, už videl celý svet, osobne sa to však podarilo len vyvoleným. Ani mladší princ Harry ešte svoju neter nevidel, už však stihol komentovať jej krásu. Rovnako ako zvyšok sveta teraz čaká, aké meno vybrali hrdí rodičia v poradí štvrtej následníčke britského trónu.

Špekuluje sa o menách Charlotte či Alice, no obyvateľom Veľkej Británie sa páči aj meno Olivia. V tomto smere stávkové kancelárie praskajú vo švoch. Princ Harry pritom komentuje najnovšieho člena kráľovskej rodiny skutočne v superlatívoch, napriek tomu, že sa ešte nestretli: „Je absolútne nádherná. Nemôžem sa dočkať, kedy ju uvidím.“

To, že sa v línii následníctva trónu posunul o priečku nižšie na piate miesto, mu tak zrejme vôbec neprekáža. Ani zvyšok rodiny nevidí v narodení princeznej žiaden problém, Katina časť rodiny už dievčatko navštívila v nemocnici, rovnako ako princ Charles s Camillou. Keď William oznámi kráľovnej, aké meno vybrali, dozvie sa to aj zvyšok sveta.

Kate a William sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Po smrti kráľovnej Alžbety II. sa vládcom Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska podľa zákona stane princ Charles, ďalším v poradí je princ William, potom jeho syn George a dcérka, ktorej meno zatiaľ nie je zverejnené. Až piaty v poradí je princ Harry.

Princ Harry sa vďaka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu