Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Modelka (22) po bežnom vyšetrení utrpela šok: Pikantná anomália jej môže strpčiť život!

Cassandra Banksonová
Cassandra Banksonová (Zdroj: Youtube/Cassandra Bankson, DiamondsAndHeels14)

SAN FRANCISCO - Cassandra Banksonová sa medzi mladými preslávila dvakrát. Prvý raz, keď verejne zdieľala svoj boj s ťažkým akné, pre ktoré ju v škole šikanovali. Napriek tomu sa jej podarilo rozbehnúť úspešnú modelingovú kariéru. Teraz sa však dozvedela, že je výnimočná ešte v niečom inom.

Počas rutinného vyšetrenia obličiek lekári zistili, že v tele Cassandry sa nachádzajú dve vagíny, ale len jedna oblička. Minulý rok začala pociťovať bolesti v dolnej časti chrbta a mala podozrenie, že by mohlo ísť o vážnejšiu diagnózu. Hoci má Cassandra len jeden reálny vaginálny otvor, jej telo vnútri ukrýva dve oddelené vagíny, dve maternice a dva vajcovody, uvádza Mirror.

Cassandra mala už dávnejšie počas menštruácie neznesiteľné kŕče a vďaka tejto zvláštnosti môže mať počas tehotenstva komplikácie. „Som nervózna z toho, ako to vysvetlím svojmu budúcemu partnerovi. Hľadám však niekoho, kto túži po emocionálnom spojení a nebude sa mi smiať,“ hovorí mladá dáma, ktorej hormonálna nerovnováha v minulosti mohla spôsobiť aj problém s dvomi vagínami.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu