Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Toto má byť dôkaz života na Marse: FOTO mimozemšťanov, z ktorého zostanete v nemom úžase!

Toto je údajne panoramatické okno, v ktorom vidno mimozemšťanov. Zobraziť galériu (3)
Toto je údajne panoramatické okno, v ktorom vidno mimozemšťanov. (Zdroj: nasa)

BRATISLAVA - Odkedy uverejňuje NASA snímky zo svojho vesmírneho vozidla skúmajúceho Mars, našlo sa už veľa zaručených "dôkazov" o existencii života na tejto červenej planéte. Niekedy sú to len drobné mikroorganizmy, inokedy jašterice, ale tentokrát ide o niečo ešte zaujímavejšie. Ľudská predstavivosť nepozná hraníc, no v niektorých prípadoch je asi lepšie ju využiť len pri tvorbe sci-fi kníh a filmov.

Mohlo by vás zaujímať: EXKLUZÍVNE svedectvo muža z budúcnosti: Vieme, kedy zanikne Slovensko a kto skazu spôsobí!

Vedecký nadšenec a bloger Andre Gignac sa pre Cryptozoology New vyjadril, že urobil "ohromujúci objav" na fotografii, ktorú zverejnila NASA. Konkrétne sa zaujímal o okraj krátera Endeavour, kde na zábere zbadal niečo čudné, a preto sa túto anomáliu rozhodol hlbšie preskúmať.

"Bol som ohromený. Išlo o obrovské panoramatické okno postavené vo vnútornej stene krátera," prezradil 58-ročný muž, ktorý tvrdí, že našiel aj niečo iné, ako len neživú architektúru. Podľa milovníka Marsu sa za oknom totiž nachádzali živé tvory. "Môžete vidieť osobu, za oknom bunkra," podotkol.

Pôvodný záber
Zobraziť galériu (3)
Pôvodný záber  (Zdroj: nasa)

Zväčšenina
Zobraziť galériu (3)
Zväčšenina  (Zdroj: nasa)

Verí, že "bunker" je postavený v pevnej skale, ale môže ísť aj o chodbu, ktorá vedie ešte k oveľa väčšiemu bunkru. Gignac sa nechal počuť, že na odhaľovanie takýchto anomálii používa iba zvyčajné nástroje, ako je ostrenie, kontrast, expozíciu, farbu a odtieň.

Bloger o sebe tvrdí, že sa zaujíma o astronómiu od roku 1970 a na zábery Marsu sa pozerá posledných 11 mesiacov každý deň. "Vždy sa pozorne zahľadím na daný obrázok Marsu a potom sa rozhodnem zamerať na jednu alebo viacero oblastí fotografie. Zväčšujem tieto oblasti, a ak nenájdem nič zaujímavé, nechám to tak a prejdem na iné oblasti. Nič nemením, nič nepridávam," zveril sa nadšenec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu