Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najvtipnejšia recenzia internetu: Zvuky ako trúbky zvolávajúce démonov späť do pekla!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Amazon.com, Haribo)

BRATISLAVA – Ak sa chcete pobaviť, na internete rozhodne nájdete množstvo podnetov. O jednom v podstate smutnom príbehu sa však hovorí, ako o najlepšom, ktorý si môžete prečítať. Príbeh Christine je už starší, no na vtipnosti mu to určite neuberá, stal sa tak povediac legendárnym. Pozrite sa, čo všetko sa stalo žene, ktorá si na internete objednala obrovské balenie gumových medvedíkov bez cukru!

„Človeče... slová nedokážu vyjadriť, čo sa mi stalo po ich zjedení. Gumoví medvedíci "očisťujú". Ak ste niekto, koho telo znesie náhradu cukru, užite si. Ak ste rovnakí ako desiatky ľudí, ktorí skúsili moju objednávku, utekajte! Po prvé, chuť by som hodnotila piatimi hviezdičkami. Sú dobré. Mäkké, príchute ako pravé ovocie, sladučké... Bola som šťastný táborník, opisuje Christine časy, kedy ešte netušila, čo ju čaká.

Potom to prišlo: ALE nie dlho potom, ako som zjedla asi 20 z nich, rozpútalo sa peklo. Mala som gastrointestinálny zážitok ako nič, čo som si doteraz vedela predstaviť. Kŕče, potenie, plynatosť, prejavy horšie ako moje nočné mory. Mala som raz otravu z nejakého pokazeného mäkkýša, a to bolo skoro ako udržiavaný kôš v parku v porovnaní s tým, čo sa dialo vo vnútri mňa. S otravou jedlom teda mala Christine skúsenosť, no nič ju nemohlo pripraviť na krutú realitu.

Najvtipnejšia recenzia internetu: Zvuky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Amazon.com, Haribo)

Potom prišlo, uf, nadúvanie. Nebesia, zvuky ako trúbky zvolávajúce démonov späť do pekla... zápach, akoby tisíc zhnitých mŕtvol zvracalo. Nemohla som vydržať v jednej miestnosti zo strachu, že by som podľahla vlastným pachom. Ale počkať, je toho viac. To, čo zo mňa vyšlo, bolo akoby sa niekto pokúsil prepustiť celé Niagarské vodopády cez slamku. Prisahám, že moje zvierače kričali, priznáva krušné chvíle na toalete Christine.

Ďalší opis je ešte "kvetnatejší": Pripadalo mi to, akoby z rozďaveného pažeráka ako projektil vyleteli zvratky v podobe záplavy toxického odpadu. 100-percentná tekutina. Horľavá kvapalina. Napalm! Bolo to vlastne trochu vtipné (asi na nanosekundu), ako niečo, čo som si nevedela predstaviť, že je možné. A TAK TO ŠLO CELÉ HODINY. Cítila som sa zničená, po tom všetkom, teda niekedy v skorých ranných hodinách nasledujúceho dňa. Vyšiel zo mňa aj materiál, ktorý som zjedla ešte na svojej svadbe v roku 2005.


Mohlo by vás zaujímať Celý rok bez cukru: Žena sa nestačila čudovať tomu, ako sa to na nej prejavilo!​


Vedomá si nebezpečenstva, ktoré na ňu číha z objednaného balíčka, rozmýšľala, čo spraviť so zvyškom medvedíkov: Mala som ešte asi 2,2 kilogramu týchto nevinne vyzerajúcich delikátne chutiacich pekelných medvedíkov, tak som povedala priateľke, čo sa mi stalo, mysliac si, že musím mať nejaký druh citlivosti na náhradu cukru. Ona sa napriek môjmu varovaniu a podrobnému opisu rozhodla vyskúšať ich a vzala mi ich z ruky.

Ako asi predpokladáte, hororová reakcia na gumových medvedíkov nebola ojedinelá: Hlúpa žena. Všetko u nej prebiehalo rovnako a počas telefonátu z toalety (pretože ako zázrakom skončíte vždy na toalete) mi povedala, že si naozaj praje, aby ma počúvala. Myslím, že plakala. Jej sestra bola skeptická a myslela si, že preháňame. Zobrala medvedíkov do práce, pretože v balíku zostalo ešte asi 99 percent obsahu. V tomto bode príbehu to začína byť naozaj nepríjemná predstava.

Neodkladné nutkanie na močenie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Veď uznajte sami: Pracuje pre stavebnú firmu, kde sú stavitelia, pokrývači, maliari, záhradníci, a iní. Prosto veľa ľudí, ktorí majú vo všeobecnosti počas dňa obmedzený prístup k toaletám. Neviem si predstaviť, kde sa všetci tí úbohí muži (a ženy) vyprázdňovali v ten deň. Stále si predstavujem muža na streche s prekríženými nohami, ktorý rozmýšľa, či dole zlezie po rebríku alebo radšej skočí. Takže, ak si objednáte toto balenie, veľa šťastia. A prosím, neposielajte mi potom videokomentáre.“

Tento komentár k produktu ponúkaného cez internet bol užívateľmi označený ako najužitočnejší kritický komentár. Treba povedať, že ani ten najlepší pozitívny komentár nie je vlastne dobrý: Tieto názory sú tak užitočné. Je to tak ťažké, byť si istý, že to, čo kupujete cez internet, je presne to, čo hľadáte. Posielam balík medvedíkov každému členovi Kongresu, aby som im  prejavil moju najhlbšiu vďačnosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu