Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľ (†25) išiel domov z krčmy, no zabudol si kľúče: Osudná chyba, ktorá ho stála život!

Phil učil na tejto špeciálnej škole
Phil učil na tejto špeciálnej škole (Zdroj: google street view/mirror.co.uk)

COTTINGHAM - Phil Smith bol veselý, usmievavý, jednoducho vždy optimisticky naladený mladý muž. Jeho život však predčasne ukončil strašný incident. Vracal sa domov z prehýrenej noci, ale keďže si zabudol kľúče, snažil sa dostať dnu cez okno na poschodí. Spadol a udrel si hlavu. O pár dní neskôr zomrel.

Dvadsaťpäťročný Phil sa nedávno vybral s kamarátmi do mesta. Keď sa neskoro v noci vracal domov, zistil, že nemá kľúče. Rozhodol sa preto, že sa vyšplhá po plote až na prvé poschodie a cez okno vlezie dnu. No spadol na chodník a udrel si hlavu, v dôsledku čoho utrpel zlomeninu lebky a krvácanie do mozgu. 

Ležať nehybného na zemi ho našiel spolubývajúci Kris Lake, ktorý okamžite privolal sanitku a medzitým sa ho snažil resuscitovať. V nemocnici Smitha lekári uviedli do umelého spánku, no o päť dní neskôr, 9. apríla, zomrel.


Lyžiarka prežila hrozivý pád a stala sa géniom


Jeho rodina je zronená. "Phil bol taký krásny a neuveriteľne milý chlapec. Bol vždy pozitívne naladený, nemohli ste si priať mať lepšieho syna," povedala nešťastná mama Lisa. "V každom hľadal len to dobré, robil ľudí šťastnými," dodal otec Nick.

Phil učil na základnej škole a okrem toho trénoval malé deti. Získal titul v odbore športové vedy na University of Hull. Jeho pohreb sa konal dnes, informoval mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu