Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tieto ženy sa totálne zbláznili: FOTO davovej psychózy okolo animovanej postavičky!

Hesita učarovala mnohým Japonkám, ktovie prečo.
Hesita učarovala mnohým Japonkám, ktovie prečo. (Zdroj: Twitter)

TOKIO – Každý národ má svoju kultúru, u Japoncov sme si v posledných rokoch zvykli na to, že veľmi divoko miešajú konzervatívne tradície s bláznivou a bezhraničnou zábavou. Najnovšie sociálne siete zaplavili fotografie žien, ktoré napodobňujú animovanú postavičku. Možno by to nebolo také zvláštne, keby nešlo o Hestiu – dievča v bielych krátkych rafinovane rozstrihaných šatách, ktorá si modrou stužkou podväzuje prsia, aby vyzerali väčšie.

Efekt je „úžasný“, žena si modrú stužku uviaže pod prsia a na ruky, aby keď ich zdvihne, bol účinok ešte viditeľnejší. Japonky svojimi fotkami na Facebooku či Twitteri ukazujú, že to skutočne funguje, čo možno označiť za tragikomické. Tí rozumnejší jedinci si z celej veci robia srandu, do rovnakej pozície sa inštalujú muži či iné známe kreslené postavičky.

Pozrite sa, čo spôsobí obyčajná postava z fantasy seriálu! Jedna časť žien sa stavia do pozície modelky, ďalšie to len skúšajú doma. No a tretiu skupinu tvoria vtipy.

 

Another one :3 :3 nah~ nah~ This will be the last for a meantime. Depends upon if you want moarrr photos of Hestia...

Posted by Manami Natsume on 16. apríl 2015

 

 

Hestia costest ❤️I made this out of scrap fabric for fun!! Planning to go buy fabric and make it for real soon , and I bought a wig too~~ ♡´・ᴗ・`♡

Posted by Miss Bunnie on 15. apríl 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu