Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

V Barcelone sa lúčil so slobodou a záhadne zmizol: Po dvoch dňoch sa našiel, aj s týmto príbehom!

Marcovi sa našťastie nič nestalo a v zdraví dorazil domov Zobraziť galériu (3)
Marcovi sa našťastie nič nestalo a v zdraví dorazil domov (Zdroj: profimedia.sk)

BARCELONA - Nočná mora každého turistu? Ostať bez peňazí a telefónu na úplne neznámom mieste v cudzej krajine. Otec štyroch detí Marc Carn (29) z Plymouthu v Devone o tom vie svoje. Taxikár ho totiž mal zaviesť k hotelu, v ktorom býval, no miesto toho ho vyložil niekde úplne inde. Marc tak musel naspäť do Barcelony šliapať pešo, trvalo mu to dlhé dva dni!

Jeho rodina už bola riadne vydesená. Vtedy im zavolali z britského konzulátu v Barcelone, že Marc je živý a zdravý, aj keď značne unavený. „Dostal sa do taxíka a vodič ho odviezol kilometre od miesta, kde mal bývať,“ povedala novinárom sestra Marcovej priateľky Emmy (31) a dodala: „Keď na konci cesty povedal, že to nie je jeho hotel, bol vyhodený z taxíka a strávil ďalšie dva dni chôdze späť do Barcelony.

V Barcelone sa lúčil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Rodina o Marcovi nevedela nič, mal mať predsa rozlúčku so slobodou. „Správa od neho bola trochu nejasná, nie sme si istí, kde presne bol, ale zdá sa, že to bola veľmi dlhá cesta od miesta, kde mal byť,“ povedala Marcova budúca švagriná Anna Harveyová s tým, že celej rodine sa značne uľavilo, keď sa dozvedeli, že Marc sa dostal na konzulát.

V Barcelone sa lúčil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Priatelia, s ktorými Marc oslavoval, že sa bude ženiť, sa rozhodli kúpiť mu letenku domov hneď na ten večer, takže dokonca stihol prísť na oslavu narodenín svojich dvojčiat Freddieho a Stanleyho. Jeho priateľka Emma má ešte dve deti z predchádzajúceho vzťahu, Avu (11) a Gwen (7). Na výlet do Barcelony však zrejme tak skoro nezabudne, nakoniec, mohlo to dopadnúť aj oveľa horšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu