Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vynález, ktorý prepíše sexuálne dejiny: Nové ženské kondómy sľubujú absolútnu rozkoš!

Takto budú vyzerať sexuálne pomôcky budúcnosti Zobraziť galériu (2)
Takto budú vyzerať sexuálne pomôcky budúcnosti (Zdroj: www.ixullc.com)

WASHINGTON - Ochranná sexuálna pomôcka v tvare srdca alebo hviezdice je vylepšená o špeciálne vibračné puzdro, ktoré u ženy môže vyvolať orgazmus. Dámy, ktoré nový kondóm vyskúšali, boli ako v siedmom nebi.

Aby ženu kondóm efektívne chránil pred tehotenstvom a pohlavnými chorobami, musí si ho nasadiť najneskôr osem hodín pred pohlavným stykom. Výrobcovia novinky hovoria, že jej použitie bude vďaka zabudovanému miniatúrnemu vibrátoru pre ženy oveľa príjemnejšie, ako keby sa s partnerom milovali bez ochrany, informuje Daily Mail.

Nový kondóm s názvom VA w.o.w je podľa michiganskej spoločnosti IXu LLC,  ktorá ho vyvíja, bezpečný. Navyše, do pošvy si ho ženy budú môcť vložiť už osem hodín pred pohlavným stykom. Keď spoločnosť testovala svoje kondómy na 50 pároch, až 70 percent žien malo orgazmus už pri ich prvom použití. Pri druhom použití 84 percent žien a pri štvrtom už všetky! V počte dosiahnutých orgazmov počas testu dokonca ženy prekonali mužov!

Spoločnosť, ktorá nové kondómy vymyslela, teraz hľadá výrobcu s dosahom na globálny trh. V budúcnosti sa chce špecializovať na high-tech kondómy, ktoré by bolo možné ovládať aj diaľkovo, napríklad prostredníctvom smartfónu.

Vynález, ktorý prepíše sexuálne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: www.ixullc.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu