Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Adela Banášová - Zmena postoja mi zmenila život

Adela Banášová Zobraziť galériu (2)
Adela Banášová (Zdroj: Happy Company)

Naša najlepšia moderátorka sa nezvykne vzdávať, vie zabojovať. Najčastejšie zmenou postoja. „Môžem konštatovať, že môj život je výrazne menej komplikovaný, ako bol kedysi, a to sa v ňom veľa nezmenilo, len môj postoj. Za najlepšiu školu považuje svoje účinkovanie v relácii Sedem s r.o., kde vstúpila ako 22-ročná.

"Nikto z tej partie Fun rádio nepočúval, netušili, odkiaľ a prečo som sa tam zjavila. Neakceptovali ma a dávali mi to patrične najavo. Tam som to prvýkrát začala chápať, keď človek zmení svoj postoj, zmení sa aj celá situácia. Chodila som tam so žalúdočnými vredmi a už len keď som počula zvučku Sedem s r.o., robilo sa mi nevoľno. Povedala som si však, že nemusím byť najlepšia, ale aspoň zabojujem. Skúšky vás posúvajú. Moja méta nebola tromfnúť Lasicu, ale cítiť sa tam dobre.“

Adela sa podelí o svoj príbeh a tipy, čo je za jej úspechom a ako nezostať v zóne komfortu, počas 3. ročníka Konferencie Happy Company 2015. Príďte si osobne vypočuť jej ďalšie postrehy a životné skúsenosti 14. mája do Divadla Aréna v Bratislave.
Vstupenky zakúpite v sieti PREDPREDAJ.SK.

"Rada sa delím o svoje skúsenosti s ostatnými a verím, že to môže niekoho inšpirovať a posunúť ďalej. Jeden paušálny recept totiž neexistuje, dá sa len zobrať časť z toho, čo zažil niekto iný, no človek si to musí aj tak všetko prežiť sám. Chodiť a stretávať sa s ľuďmi na konferenciách vnímam pozitívne, pretože si tak rekapitulujem svoje postupy, myšlienky, čo som urobila dobre, čo bolo mätúce, je to taký upratovací moment v mojom živote. Som vďačná, ak ľudia môžu do toho vstupovať, klásť mi otázky, diskutovať, pretože cez iný pohľad na veci si aj ja niečo z toho vezmem. Veľakrát som sama v rozpoložení, že potrebujem poradiť a vysvetliť, ako veci fungujú.“

Pozrite si aj video s Adelou Banášovou:

Na Konferencii Happy Company 2015 sa dozviete aj to, ako sa stať vedomým tvorcom šťastia v práci pre seba či firmu a nie vystresovanou obeťou rýchlo sa meniaceho sveta. Príďte sa inšpirovať tými najlepšími vo svojej oblasti pôsobenia. Diskutovať na témy, napríklad ako pracovať na svojom úspechu a neprísť pri tom o zdravie a rodinu, či ako sa oslobodiť od strachu a pracovať s emóciami i telom, prídu aj ďalší charizmatickí spíkri, ako sú Ľuboš Fellner, zakladateľ BUBO Travel Agency, Evita Urbaníková, majiteľka Evitapress, Peter Vidovič, spoluzakladateľ portálu modrykonik.sk, zakladateľka Start-up Awards a správkyňa investícií Neulogy Ventures Michaela Jacová či Mário Radačovský, umelecký šéf baletu Národného divadla Brno, alebo Michal Andrejco, zakladateľ 1. kliniky celostnej medicíny Medante, a Petr Fridrich, zakladateľ Smíchologie & FunBiz.

Viac informácií na: www.happycompany.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu