Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Japonská reštaurácia Benihana v Bratislave oslávila 3 narodeniny!

Benihana Zobraziť galériu (21)
Benihana (Zdroj: Benihana)

Jedinečná oslava svetoznámej japonskej reštaurácie Benihana v Bratislave sa konala v znamení japonských špecialít, exotickej hudby a teppanjaki šou! Hostia sa zabávali a vychutnávali unikátne 20-chodové menu pri stoloch s najlepšími teppanjaki kuchármi. Spojenie kulinárskeho umenia, živej hudby a príjemnej obsluhy na Benihana Party bolo zárukou jedinečného zážitku!

Prvá narodeninová párty bratislavskej pobočky svetoznámej reštaurácie Benihana dopadla vynikajúco. Hostia zažili jedinečný večer plný skvelého jedla, exotickej hudby a príjemnej atmosféry. Večer japonských špecialít spestrili najlepší teppanjaki kuchári s unikátnou šou. Spojenie kulinárskeho umenia, živej hudby a príjemnej obsluhy bolo  zárukou nezabudnuteľného zážitku.

„Oslava bola výborná, tím Benihany v plnom nasadení a hostia veľmi spokojní. 20-chodové menu plné japonských špecialít si všetci vychutnali nielen chuťovými pohárikmi, ale aj očami. Jedlo pripravovali kuchári Benihany na teppanjaki stoloch pred očami hostí. Sme veľmi spokojní a tešíme sa na ďalší ročník Benihana Party.“ Prezradil Martin Seval, manažér reštaurácie Benihana.

Príjemnú atmosféru narodeninovej oslavy reštaurácie Benihana dotvárala aj kapela Thierry & Friends. Zvuky bubnov ešte viac umocnili pocit exotiky a pohody na párty. Navyše o zábavu hostí sa unikátne postarali vychýrení teppanjaki kuchári. Hostia zažili žonglovanie s ostrými nožmi, hru s ohňom, spev či komediálne kúsky.

 „Benihana je známa tým, že jej kuchári sú zároveň zabávači a šoumeni. To je jedna z konkurenčných výhod, ktorá reštaurácie Benihana diferencuje od ostatných. Hosťom ponúkame kvalitné, zdravé jedlá v sprievode šou z radov našich kuchárov. Návštevníci odchádzajú usmiati vďaka chutnému a kvalitnému jedlu a navyše naplnení zážitkom a zábavou.“ Doplnil Martin Sevald.

Reštaurácia Benihana v Bratislave je jediná na Slovensku a ponúka špičkovú kuchyňu s príjemnou obsluhou v interiéri tradičného japonského minimalizmu. Medzinárodná sieť reštaurácií Benihana sa na celom svete teší priazni obrovského množstva zákazníkov, medzi ktorými sú aj také hviezdy ako Angelina Jolie, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio a ďalší. Na Slovensku je Benihana obľúbenou reštauráciou hudobných hviezd ako  je Richard Müller či skupina HEX. Viac informácii nájdete na www.benihana.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu