Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Harmónia chutí pod Bratislavským hradom!

Harmónia chutí pod Bratislavským hradom Zobraziť galériu (5)
Harmónia chutí pod Bratislavským hradom (Zdroj: Lgh International)

V piatok 20.3.2015 privítala Modra výnimočného hosťa, ktorý pri príležitosti narodenín rezidentného DJ-a slovenského projektu LE GRANDE HOUSE MUSIC, priletel až zo slnečnej Malty! CHARLIE CLUBBER svoje narodeniny oslávil vo veľkom štýle presne tak, ako sa na profesionálneho DJ patrí. Nechýbala skvelá nálada, kvalitné drinky, ktoré tento rok zabezpečil sponzor Jack Daniels ale ani design-ova torta, ktorá všetkým vyrazila dych. Štýlovú kreáciu torty mala na starosti kreatívna cukrárka Monika Sisková. Hlavným dejiskom narodeninovej oslavy bol najväčší CLUB západného Slovenska – DANCE CLUB HARMÓNIA v Modre.

Po noci plnej kvalitnej hudby a v neposlednom rade skvelej atmosféry, ktorú opäť rozprúdili Charlieho energickí fanúšikovia, bolo na čase doplniť energiu v podobe kvalitného jedla! No komu by nepadol vhod reštart po prebdenej noci? Pri tejto príležitosti bol k stolu prizvaný aj zahraničný hosť DJ MYKILL s jeho partnerkou. Obaja pred oficiálnym odchodom do svojej domoviny, mali možnosť okúsiť tie pravé „poklady“ slovenskej kuchyne. Bohužiaľ v dnešnej dobe nie je každá reštaurácia takou, akou by sa na prvý pohľad mohlo zdať a o chuti jedál by sa častokrát dalo polemizovať. Preto sme starostlivo vybrali reštauráciu, ktorá by hrdo mohla reprezentovať modernú, slovenskú gastronómiu!   

Nám sa podarilo nájsť miesto, kde súhra opulentného interiéru a výborných jedál dokáže navodiť jedinečný, gastronomický zážitok. Je ním REŠTAURÁCIA HRADNÁ HVIEZDA, ktorá sa nachádza v nádhernom areáli Bratislavského hradu. Keď zo starobylého exteriéru vstúpite dovnútra, máte pocit, že ste naozaj na zámku. Mohutné klenby, orechový nábytok a luxusne prestreté stoly. Už len samotný design dodá celkovej atmosfére punc výnimočnosti, no zároveň sa nebudete cítiť neprirodzene. V tejto reštaurácii je samozrejmosťou, že mäso a zelenina prichádzajú denne čerstvé od lokálnych dodávateľov, preto aj chuť podávaných jedál je opodstatnená samotnou kvalitou surovín.

Aj z tohto dôvodu zostane malebná REŠTAURÁCIA, týčiaca sa pod Bratislavským hradom, navždy ukotvená v pamätiach všetkých zúčastnených! Objavenie nových chutí a miest, prinesie človeku častokrát viac potešenia, ako akákoľvek materiálna vec.

Sponzormi podujatia boli: Predpredaj.sk, BontonFilm, eReRcar, Monikine Torty, Jack Daniels

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu