Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľkonočným cenám šibe. Viete, kde pred sviatkami nakúpite extra výhodne?

Carrefour Zobraziť galériu (6)
Carrefour

Blížiaci sa apríl neznamená len bláznivé počasie. V Carrefoure sa zbláznili aj zľavy. Všimli ste si, že pred Veľkou nocou sa u nás akoby šibnutím čarovného korbáča objavili ceny nižšie až do – 80 %?

Veľká noc – malé ceny. Takto sme to nenaplánovali náhodou. Myslime si totiž, že veľkonočné sviatky si zaslúžia veľkolepé pohostenie. A to sme chceli dopriať úplne každej domácnosti a každému šibačovi.

Aj tí najmenší kúpači si zaslúžia poriadnu sladkú odmenu. Tak sme znížili cenu čokoládových zajačikov na polovicu – 39 centov. Takí, ktorí si pripravia ešte aj peknú veršovanku, by mali dostať niečo vzácnejšie. Napríklad lentilkového zajačika. Toho u nás kúpite len za 1,19 Eura.

Dospelé návštevy viac potešíte pohárikom. Fľašku Gazdovej Hrušky alebo Slivky vám v Carrefoure dáme len za 4,99 Eura. A po dobrom prípitku by sa hodilo niečo na zajedenie. Na to sú ideálne obložené misy. Hlavne, keď teraz štangľu loveckej salámy dostanete až o 39% lacnejšie a kvalitné maslo máme len za 95 centov.

Veľkonočným cenám šibe. Viete,
Zobraziť galériu (6)

 

A cenám šibe nielen v oddelení potravín. Prenieslo sa to aj na hračky, športové potreby, doplnky do auta a tovar týkajúci sa voľného času.

No a pri toľkých šibnutých zľavách nemôžeme zabudnúť, že v Carrefoure stále prebieha aj súťaž, v ktorej sa vyhráva každý deň. Denne žrebujeme v každej predajni výhercov darčekových tašiek, ktoré sú plné zaujímavých produktov.

Navyše, každý týždeň žrebujeme výhercov ešte väčších cien, ako napríklad elektronika, veľké darčekové tašky a ďalší hodnotný tovar.

A po skončení súťaže, ktorá trvá do 8. apríla, vyžrebujeme výhercov fantastických hlavných cien, ako 5-hviezdičková dovolenka pre 2 osoby na Cypre, Citroën C4 Cactus do konca roka zadarmo či nákupy v predajniach Carrefour do konca roka zadarmo.

Na to všetko stačí, ak v predajni Carrefour nakúpite tovar v hodnote nad 15 Eur, vyplníte súťažný kupón, vhodíte ho do boxu na infopulte a ste zapojení do súťaže!

V Carrefoure teraz jednoducho nemôžete prehrať. Buď vyhráte jednu z množstva cien, alebo môžete aspoň využiť jednu zo skvelých zliav až do – 80 %. Sme radi, že vám môžeme uľahčovať nakupovanie a tešíme sa na vašu návštevu aj pred Veľkou nocou.

 

-reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu