Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezdne Dj-ské esá v CLUBE 1001 NIGHTS!

(Zdroj: Lgh International)

Počas víkendu ste mali možnosť v centre Starého Mesta zažiť noc plnú mega zábavy, o ktorú sa postarali špičkové DJ-ské esá nie len zo Slovenska!

Hlavným headlainerom sobotňajšieho eventu bol zahraničný hosť, ktorý pricestoval zo slnkom zaliatej Malty. Dj Mykill svojim jedinečným vystúpením rozohnil nejedného poslucháča. Jeho energická hudba odznela v čarovných priestoroch  rozprávkového CLUBU 1001 NIGHTS. Záverečnú bodku v podobe zvučných setov predviedol aj rezidentný DJ slovenského projektu Le Grande House - DJ Charlie Clubber!

CHARLIE počas sobotnej noci oslávil svoje 15-te narodeniny práve za mixážnym pultom. Jeho dynamické vystúpenia sú overené ročnými skúsenosťami. Odohral viac ako 800 podujatí na stovkách miest v 10 krajinách sveta, popri ďalších top interpretoch. V sobotu teda nebolo vôbec prekvapením, keď Charlie opäť potvrdil svoje zastávajúce kvality Dj-skej špičky! Dôkazom toho bola aj atmosféra medzi ľuďmi, ktorí si jeho hudobné variácie užívali plnými dúškami.

Celkový šmrnc večeru dodali aj magické priestory CLUBU 1001 NIGHTS. Klub ako z rozprávky 1000 a jednej noci svojim návštevníkom ponúka prvotriedny klient servis a zábavu, o ktorú sa vždy starajú len tí najobľúbenejší DJ-i. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa v sobotu 21.3.2015 o hviezdne, hudobné predstavenie postaral taktiež svetový headliner DJ MYKILL.

Obaja DJ-i majú za sebou množstvo vystúpení v najznámejších svetových kluboch a zastúpenie v tých najzvučnejších, elektronických projektoch. Preto bolo priam ideálnou kombináciou, prepojenie kvalitnej hudby v podaní špičkových DJ-ov s čarovnými priestormi CLUBU 1001 NIGHTS!

Sponzormi podujatia boli: Predpredaj.sk, eReR car

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu