Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tak toto už prehnali: Neuveríte, čo si môžete kúpiť spolu so sexi spoločníčkou!

(Zdroj: SITA)

LONDÝN – Rôzne krajiny, rôzne zvyky. Ešte viac to platí o náboženstvách. Možno povedať, že Korán ovplyvňuje každodenný život moslimov viac, ako Biblia Kresťanom. Mnohí mladí muži pôvodom z moslimských krajín sa snažia všelijako obísť prísne pravidlá, no a jedna londýnska zoznamka sa rozhodla, že im situáciu uľahčí.

Prestížna eskortná služba, ktorá si za sprostredkovanú hodinu s krásnou slečnou účtuje 500 dolárov, vymyslela balík „plus“. S Vami vybranou slečnou sa môžete aj oženiť! Ide o dočasnú dohodu známu ako Nikāḥ al-Mutʿah, ktorá mužovi a žene ponúka možnosť zosobášiť sa na dobu určitú. Ide o akési uvoľnené manželstvo „na skúšku“.

Niektorí „puritáni“ namietajú, že ide len o inú formu prostitúcie, pravdou je, že takáto forma manželstva má v arabských krajinách pomerne dlhú tradíciu. Rodina nevesty v takomto prípade získava značné prostriedky, čo bolo v minulosti výhodné najmä, ak početnejšie rodiny nemali pre dcéru dostatočné veno. Prvým zaznamenaným dočasným manželstvom možno nazvať zväzok už z roku 1400 n.l.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu