Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fiat 500X má okrem X-faktoru dve duše

Fiat 500X Offroad Look Zobraziť galériu (12)
Fiat 500X Offroad Look

Fiat 500X má jednu dušu mestskú. Teraz je ale na rade štýlovka do terénu.

Ten, kto pozná Fiat, vie, že vozidlá tejto značky vždy prekvapia dokonalými dizajnovými prvkami, vychytávkami alebo vylepšeniami, vďaka ktorým nedajú vlastníci na svoje Fiaty vôbec dopustiť. A nie je tomu inak ani u nového kompaktného crossoveru rodiny 500, osobitého modelu Fiat 500X.

Ten, kto túži po offroadových schopnostiach, ktoré sú ideálne pre outdoorové dobrodružstvá, a  pritom sa nechce vzdať  jedinečného štýlu kultovej päťstovky, určite neprehliadne nový Fiat 500X s priezviskom Off-road Look. Táto verzia nového Fiatu 500X je charizmatická, ponúka offroadové technológie i vzhľad, ktorý sa hodí do každého prostredia. Je výkonná, bezpečná, nadmieru komfortná a vďaka svojmu nezameniteľnému talianskemu štýlu je až nekompromisne elegantná. Mohli by sme pokračovať ďalej, ale už týchto pár charakteristík z nej činí úplne návykového spoločníka na vašich cestách nielen za víkendovými dobrodružstvami.

 

Fiat 500 x Cross
Zobraziť galériu (12)

Symbol X v názve naznačuje, že vozidlo v sebe spája  prvky niekoľkých automobilových segmentov. Offroadová povaha modelu 500X spolu s vlastnosťami a špecifickou výbavou vytvára skutočné SUV lákajúce predovšetkým dynamických zákazníkov s aktívnym spoločenským životom, ktorý majú mnoho koníčkov, pri svojich aktivitách ocenia kompaktnú štvorkolku a nechcú robiť kompromisy, keď ide o radosť z jazdy. 

Flexibilitu, praktickosť a kvalitu ponúka offroadová 500X vo veľmi dizajnovom balení. Zákazník ocení výnimočne priestranný interiér, prvotriedne materiály a spracovanie a tiež dômyselné technológie typické pre vyššie automobilové segmenty, ktoré sú zárukou bezpečnosti, komfortu a pohody na cestách a samozrejme aj zvládania náročnejšieho terénu.

Fiat 500X Off-road Look je v ponuke v dvoch stupňoch výbavy,  Cross a Cross Plus, pričom má zákazník možností vybrať si medzi pohonmi  4x4 a 4x2 s funkciou Traction+ alebo pohon predných kolies. Poteší určite aj ponukou vynikajúcich motorov, ktoré zaručujú špičkové výkonnostné parametre, agilitu, ale i účinnosť v zmysle spotreby paliva a produkcie emisií CO2. Štyri vznetové a dieselové motory, vrátane výnimočného 170koňového 1.4 Turbo MultiAir, tri typy prevodoviek, vrátane 9stupňového automatu, a tri typy pohonu – tomu sa hovorí  Xtra vzrušujúca, Xtra zábavná a Xtra výnimočná jazda!

Viac informácií: http://www.fiat.sk/500x/ 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu