Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Milenci súložili na motorke počas jazdy: Mali smolu, FOTO uvidela polícia!

Sex patrí do spálne, nie na preplnenú cestu
Sex patrí do spálne, nie na preplnenú cestu (Zdroj: Facebook)

BOMBAJ - Keď jazdíte na motorke, sledujte cestu a veciam, ktoré patria za dvere spálne, sa určite nevenujte. Nielenže sa tým poriadne strápnite, ale navyše môžete spôsobiť dopravnú nehodu s fatálnymi následkami. Indický pár síce nehavaroval, no aj tak si na neho za súlož počas jazdy posvietila miestna polícia.

Milenci z indického štátu Goa sa v nedeľu popoludní bezstarostne milovali počas jazdy na motorke. On mal oblečené len tričko a ponožky, ona šaty, aby bola súlož vôbec možná. Ako to už ale v takýchto prípadoch býva, niekto ich zvečnil a fotku zverejnil na internete. Na Facebooku ju zdieľal dokonca aj miestny politik Vishnu Surya Wagh.

HAVE SEX WHILE RIDING A BIKE.. NO ONE WILL STOP YOU.... THIS IS GOA..... This broad daylight sex show took place right...

Posted by Vishnu Surya Wagh on Sunday, March 22, 2015

Keďže je ale na snímke zreteľne vidno štátnu poznávaciu značku, polícii sa podarilo vypátrať majiteľa motorky, ktorou je istá požičovňa. Tá uviedla, že stroj si prenajal jeden pár zo štátu Madhjapradéš. Policajti dvojicu vypočuli a udelili im pokutu vo výške tisíc indických rupií, čo je v prepočte približne štrnásť eur.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu