Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Producent šou Máša a medveď na ľade pridáva pre veľký záujem ďalšie predstavenie v Košiciach

Máša a medveď na ľade Zobraziť galériu (6)
Máša a medveď na ľade (Zdroj: PR)

Po tom, čo košická produkčná spoločnosť Comunique spustila predaj lístkov na novú ľadovú šou, zachvátil celé Slovensko ošiaľ menom Máša a medveď. Enormný záujem o predstavenia v Košiciach a Bratislave presvedčil organizátorov, aby pridali 3.10.2015 v Košiciach ešte jedno predstavenie.

Vstupenky na ľadovú šou Máša a medveď nájdete exkluzívne na Predpredaj.sk.

Produkčný tím, ktorý má bohaté skúsenosti s organizovaním koncertov hviezd slovenskej aj zahraničnej hudobnej scény sa tentoraz rozhodol staviť na iný žáner a priniesť na Slovensko rozprávku, ktorú deti na celom svete milujú. Posledné dni a týždne ukázali, že aj na Slovensku je veľmi silná základňa fanúšikov Máši a medveďa a záujem o šou je veľmi veľký. V priebehu piatich týždňov od spustenia predaja bolo predaných viac ako 8500 lístkov a záujem sa nezmenšuje. Spoločnosť Comunique sa preto rozhodla pridať v Košiciach ďalšie predstavenie a v metropole východu sa teda odohrajú, rovnako ako v Bratislave, dve predstavenia v jeden deň.

„Potvrdilo sa, že náš predpoklad o vysokej popularite rozprávky Máša a medveď na Slovensku bol správny. Kontaktujú nás fanúšikovia zo všetkých kútov Slovenska aj Čiech, čo je pre nás jasným dôkazom, že sme urobili správny krok, keď sme sa rozhodli priniesť ľadovú šou práve na motívy tejto rozprávky. Zaznamenali sme už aj záujem od produkčných agentúr v zahraničí, ktoré by radi šou Máša a medveď na ľade prevzali“, vyjadril sa Michal Vernarský, PR manažér spoločnosti Comunique.

Získanie licencie na značku Máša a medveď trvalo viac než trištvrte roka, no napokon sa spoločnosť Comunique, ako zatiaľ jediná slovenská firma, zaradila do skupiny veľkých korporácií ako Ferrero či Sony, ktoré už prišli s vlastnými licencovanými produktmi značky Máša a medveď.

Šou Máša a medveď na ľade je jedinečným projektom, ktorý sa rodí na Slovensku a jeho cieľom je prostredníctvom prepracovaného umeleckého diela spojiť všetkých členov rodiny dohromady. S pomocou skúseného česko-slovenského autorského kolektívu sa na východe našej krajiny rodí dielo, ktoré má vysoký potenciál uspieť aj v zahraničí. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu