Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Školák (10) tvrdí, že nežije po prvý raz: Jeho príbeh šokoval aj psychiatra!

Ryan je oklahomským fenoménom
Ryan je oklahomským fenoménom (Zdroj: Today)

MUSKOGEE - Desaťročný Ryan vyhlasuje, že na Zemi nežije prvý raz. Tvrdí, že v jeho tele prebýva reinkarnovaný hollywoodsky herec. Zdrvená chlapcova mama požiadala o lekársku pomoc.

Príbeh celej rodiny sa prudko zmenil po tom, ako päťročný Ryan vyhlásil, že je reinkarnáciou hollywoodskeho herca Martyho Martyna. Keď mal chlapec štyri roky, trpel strašidelnými  a veľmi živými nočnými morami. O rok neskôr sa podľa portálu Mirror mame zdôveril so svojím mučivým tajomstvom. „Mamička, musím ti niečo povedať. Som niekto iný,“ spomína Cyndi Hammonsová na deň, keď sa jej život zmenil o 180 stupňov.

Len čo mame Ryan povedal šokujúcu správu, doplnil aj podrobnosti zo svojho minulého života. Povedal jej o svojich hereckých skúsenostiach, o tom, ako cestoval po svete a spolupracoval s hviezdami ako Rita Hayworthová. „Jeho príbehy boli také detailné a rozsiahle, že si ich jednoducho nemohol vymyslieť,“ priznala mama chlapca, ktorá bola vychovávaná na učení baptistickej cirkvi a na reinkarnáciu neverí. Odhalenie syna ju prinútilo pátrať, odkiaľ mohol podrobné informácie získať.

Čítajte tiež: Chlapec (5) totálne zaskočil rodičov: Po jeho spovedi sa nezmohli na slovo!

„Po tom, ako sme našli obrázok, všetko sa zmenilo,“ vysvetľuje Cyndi. V knižnici Ryan uvidel pamätnú hollywoodsku knihu s fotografiou „reinkarnovaného herca“, ktorá ho zachytáva vo filme Noc čo noc z roku 1932. Rayn odrazu ukázal na fotografiu a vyhlásil, že to je on! Filmový archivár neznámeho herca identifikoval ako „hollywoodskeho agenta“ Martyho Martyna, ktorý zomrel v roku 1964.

 

Nakoľko boli Ryanove tvrdenia čoraz podrobnejšie, jeho mama sa rozhodla vyhľadať pomoc experta, psychiatra Jima Tuckera, ktorý lieči deti tvrdiace, že majú minulý život. Vyhlásenia o minulom živote podľa neho nie sú až také výnimočné až na tento prípad, pretože podrobnosti o živote Martyho Martyna nie sú nikde k dispozícii online a chlapec ich nemal ako získať.

Ryan vedel, kde herec žil, koľko mal sestier, manželiek i detí. Podľa psychiatra dokázal pred piatimi rokmi identifikovať až neuveriteľných 55 podrobností z jeho života! Teraz má však chlapec desať rokov a jeho spomienky na minulý život začali slabnúť, uviedol Fox8. Prioritu dostala jeho súčasná existencia, ktorá však ostáva zahalená nevysvetliteľným tajomstvom. Znamená to, že sme všetci reinkarnovaní a na svoj predchádzajúci život po narodení jednoducho zabúdame?

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu