Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexi šéfkuchárka (35) vyvolala revolúciu: Vraj pozná nový liek, ktorý zachráni ľudstvo!

Mary Jean alias Watermelon Zobraziť galériu (3)
Mary Jean alias Watermelon (Zdroj: profimedia.sk)

VANCOUVER - Mary Jean Dunsdonová je nielen krásna, ale aj veľmi zručná. Má vlastnú kuchársku šou, jedinú svojho druhu na svete. Základnou ingredienciou v jej kuchyni je totiž marihuana, ktorú horlivo propaguje. Dokonca ju nazýva superliekom na všetky naše starosti.

Tridsaťpäťročná Mary Jean je vo svojej rodnej Kanade, ale nielen tam, celebritou. Živí sa ako modelka, ale aj ako šéfkuchárka, ktorá má širokú fanúšikovskú základňu. A teraz sa z nej stala dokonca aj hviezda Youtube, ktorá vo Vancouveri otvorila desať prevádzok s marihuanovými pokrmami a taktiež vlastní cukráreň. A aby toho nebolo dosť, nedávno dokonca vydala prvú marihuanovú kuchárku na svete.

Sexi šéfkuchárka (35) vyvolala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Watermelon, ako túto atraktívnu blondínku prezývajú, kombinuje lásku k pečeniu s mariškou, všetko v štýle pin-up girl. Konopná aktivistka má aj svoju vlastnú online reláciu o pečení Baking a Fool of Mysel, ktorú uvádza s mamou Mary Elizabeth. Vysiela ju už od roku 2002, no chvíľu trvalo, kým si zvyšok sveta zvykol na jej posadnutosť zelenou burinou.

Sexi šéfkuchárka (35) vyvolala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Medzi najobľúbenejšie Dunsdonovej recepty patria švédske marihuanové guľky, marihuanové hamburgery, koláče a dokonca aj marišková zmrzlina. "Marihuana je nový liek, je to nový spôsob relaxu a zároveň prináša obrovské možnosti na trhu. Marihuana je nový hrdina, ktorý zachráni váš deň," vyhlásila Mary, ktorá predpovedá, že marihuanový priemysel čaká v najbližších rokoch obrovský nárast. "Čaká nás vzrušujúca doba plná chichotajúcich ľudí, a to vôbec nie je zlá predstava," dodala sympatizantka ľahkej drogy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu