Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hitler unikol smrti a v Argentíne sa dožil takmer 100 rokov: Nové dôkazy na FOTO?!

Mohol sa Hitler v Argentíne dožiť 97 rokov? Zobraziť galériu (2)
Mohol sa Hitler v Argentíne dožiť 97 rokov? (Zdroj: YouTube)

MENDOZA - V médiách sa objavila nová fotografia, ktorá má dokazovať, že Hitler po skončení druhej svetovej vojny nespáchal samovraždu, ale emigroval do Argentíny. Fotografia sa objavila rok po tom, ako FBI zverejnila tajný spis z vyšetrovania Hitlerovho možného úteku do Južnej Ameriky.

Podľa oficiálnych informácií mal Hitler zahynúť vo svojom podzemnom bunkri na konci druhej svetovej vojny spolu s Evou Braunovou a jeho telo spálili, aby sa nedostalo do rúk víťazom druhej svetovej vojny ako trofej. Nie je tajomstvom, že viacerí nacistickí lídri opustili Tretiu ríšu, napríklad riešiteľ židovskej otázky Adolf Eichmann, ako uviedol britský Daily Mail, či Alois Brunner, bývalý šéf SS, ktorý sa podľa Express.co.uk 65 rokov ukrýval v Sýrii.

Kontroverzná fotografia má zachytávať usmiatu Hitlerovu tvár bez jeho povestných fúzov nad hornou perou. Naposledy mal žiť Hitler v argentínskom meste Mendoza ešte v roku 1986, kde je podľa Falsasbanderas.com pochovaný, ale žiadne oficiálne zdroje túto informáciu nepotvrdili. Fotografia, ktorá má slúžiť ako prevratný dôkaz, je tak možno pokusom o podvod. Ľudia bažiaci po senzáciách len ťažko veria, že by obávaný vodca más pristúpil na samovraždu a nepokúsil sa o útek. Ak by bola snímka vierohodná a Hitler by naozaj zomrel v Mendoze, dožil by sa až 97 rokov!

Hitler unikol smrti a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po Hitlerovej samovražde sa objavilo viac fotografií, ktoré mali dokazovať jeho smrť, ale aj prežitie. Aj preto niektorí začali špekulovať, že Hitler mohol pád Tretej ríše prežiť a nájsť bezpečný azyl v zahraničí. Pred rokom sa dokonca objavil zverejnený súbor spisov FBI, podľa ktorých mal Hitler odísť do Ánd, kde našiel pod novým menom pokojné útočisko a dožil sa vysokého veku.

Hitler unikol smrti a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FBI, jupiterimages.com)

Hitler podľa konšpirátorov dostal politický azyl prostredníctvom Allena Dullesa, riaditeľa Úradu strategických služieb (OSS) vo švajčiarskom Berne, ktorý predchádzal súčasnej tajnej službe CIA. Podľa očitého svedka sa mal Hitler vylodiť na nacistickej ponorke na pobreží Argentíny aj so svojou milenkou Evou Braunovou, uviedol Daily Mail.

S myšlienkou, že Hitler nezahynul, ale dožil ďaleko od nemeckých hraníc, si pohrávala aj Simoniy Renee Guerreiro, ktorá napísala knihu Hitler v Brazílii - Jeho život a smrť. Podľa jej záverov Hitler zomrel až v roku 1984 v Brazílii, kde vystupoval pod falošným menom Adolf Leipzig a žil s černoškou menom Cutinga! Svoje tvrdenia podporila nejasnou fotografiou zachytávajúcou netradičnú dvojicu v objatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu