Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto VIDEO musíte vidieť: Dievčatko (4) šikanoval chlapec, dalo mu úžasnú odpoveď!

Siahj má krásny úsmev.
Siahj má krásny úsmev. (Zdroj: Twitter)

USA - Iba štvorročná Siahj Chaseová sa stala hviezdou internetu, keď sa neváhala postaviť malému šikanovateľovi, ktorý jej povedal, že je škaredá. Neutekala totiž s plačom za rodičmi, ani sa neposťažovala niekomu inému dospelému, ale zvolila tú najlepšiu možnú odpoveď a správne slová. Dievčatko dokázalo, že aj na takéto nepríjemné veci sa dá reagovať rozumne a s úsmevom.

Siahjina mama Sonya sa pre denník The Huffington Post vyjadrila, že aj keď jej dcérku niekto vytočí, vždy sa dokáže rýchlo postaviť späť na nohy. A tak to bolo aj v prípade, keď narazila v škôlke na prípad šikany.

"Čo sa stalo v škôlke dnes?" pýta sa Sonya malej Siahj na videu, ktoré potom zverejnila na Facebooku. "Chlapček povedal, že som vyzerala... škaredo," odpovedala dievčinka, ktorú doma volajú Cici. "A čo si mu na to povedala?" spytuje sa ďalej mama.

"Povedala som: "Neprišla som sem na módnu prehliadku. Prišla som sa sem učiť. Nie vyzerať pekne," odpovedá Cici a dodáva: "Chlapček povedal, že som vyzerala "zle," a ja som povedala, "Pozeral si sa do zrkadla v poslednej dobe? Čau, uvidíme sa neskôr, pretože ma štveš."

"Cici je poklad," uviedla Sonya pre HuffPost, "je bystrá... veľmi aktívna, komunikatívna." "Čítala som veľa pripomienok, ktoré ľudia napísali," dodala, "a chcem sa poďakovať všetkým za pekné a povzbudivé veci, ktoré povedali jej a o nej. Čítala som jej niektoré z nich a Cici sa len usmieva a chichoce."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu