Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Porno exces v Egypte: Fešná turistka si pri pyramídach "vetrala" holé vnady a pridala orál!

V Egypte je niekedy aj holá bradavka priveľa.
V Egypte je niekedy aj holá bradavka priveľa. (Zdroj: YouTube)

KÁHIRA - Keby sa niekto vyzliekol na plnom námestí niekde v Európe, asi by to nespôsobilo taký ošiaľ, ako holé ženské prsia pri pyramídach v Egypte. Údajne sú tamojšie úrady a aj ľudia veľmi pobúrení tým, ako si jedna žena mohla dovoliť to, čo ukázala do kamery.

Ako by to nestačilo, rusky hovoriaca turistka navyše vôbec neocenila krásu videného, ale niekoľkokrát sa sťažovala na to, že pyramídy vyzerajú ako nedokončené a že kvôli ďalšiemu natáčaniu už vôbec nemá chuť vracať sa ku Sfinge. Hoci v pozadí vidno ľudí, do kamery otrčí aspoň svoje holé vnady a neskôr poskytne kameramanovi orálnu rozkoš.

Film pre dospelých, ktorý sa dostal aj na internet, egyptské úrady doslova rozhneval. Natočený je totiž na niekoľkých posvätných miestach v Gíze a Káhire. "Rad sexuálne explicitných scén bol natočený nelegálne vo vnútri Nekropoly v Gíze zahraničnými turistami," uviedol minister pre historické pamiatky Mamdouh al-Damati vo vyhlásení a dodal, že prípad už vyšetruje prokurátor.

Keď sa zábery objavili na verejnosti, úrady tvrdili, že ide o podvrh a scény z Egypta boli upravené. Teraz však čelia vlne kritiky za to, že by k vytvoreniu takého škandalózneho záznamu vôbec mohlo dôjsť. Egyptológ Bassam al-Shamaa povedal, že vstup do oblasti, v ktorej sa objavila turistka, je zakázaný.

"Kamery nestačia na zabezpečenie týchto dôležitých miest," povedal Anadolu Agency. "Musí byť poskytnuté plné zabezpečenie, aby sa zabránilo takýmto incidentom, ktoré ponížujú egyptskú civilizáciu. Ak záznamy z kamier potvrdia natočenie tohto videa, minister pre historické pamiatky a zodpovední bezpečnostní pracovníci by mali odstúpiť," dodal.

Video sa internet dostalo ešte minulý rok, ale až tento týždeň mu egyptské médiá začali venovať plnú pozornosť a rozpútali tak všeobecné pobúrenie.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu