Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladá politička pobúrila Dánov: Brutálna Nikita (20) došla na banket s takmer holými prsiami!

Nikita poodhalila svoje prednosti
Nikita poodhalila svoje prednosti (Zdroj: Instagram)

KODAŇ - Mladá dánska konzervatívna politička pobúrila celú krajinu, keď došla na banket v Kodani oblečená vo veľmi vyzývavých šatách. Ona sama na tom nevidí nič zlé a reakcia médií aj verejnosti ju prekvapila. Nuž, ale uznajte, že takto sa na oficiálnu slávnosť oblečený nechodí.

Ženská emancipácia alebo obyčajný sexizmus? Nikita Klæstrupová Predsedníčka mládežníckej odnože dánskych konzervatívcov vie, ako docieliť, aby sa o nej hovorilo. Na slávnostný banket, ktorý sa konal pred pár dňami v historickej budove Odd Fellows Mansion pri príležitosti 110. výročia mládežníckej odnože dánskych konzervatívcov totiž dorazila v čiernych jednoduchých šatách, ktoré svojím strihom odkrývali značnú časť jej hrude.

 

Fotky študentky rétoriky na Univerzite v Kodani vyvolali búrlivé reakcie. Okolo šiat, ktoré prsia Nikity viac odhaľovali ako zahaľovali, sa viedla polemika dokonca aj v televízii. Mnohí odborníci na etiketu, ale aj bežní ľudia, sa domnievajú, že na podobné oficiálne príležitosti sa mala obliecť vhodnejšie. Politická expertka Karen Schultz-Jørgensen pre noviny Metroxpress naopak povedala, že pozornosť, ktorá sa Klæstrupovej dostala, nemusí znamenať nutné zlo pre jej politickú kariéru. "Ak sa chce vyprofilovať ako moderná konzervatistka s otvorenou mysľou, tak nosenie odvážnych šiat vôbec nie je zlý nápad."

Nie je to prvýkrát, čo sa Klæstrupová objavila v médiách. Keď sa v roku 2013 konali v Dánsku komunálne voľby, novinári ju zvolili za najkrajšiu političku. Nikita však nie je len pekná, ale aj inteligentná. Pravidelne sa zúčastňuje politických debát a prispieva aj do novín.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu