Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTOgrafia, ktorá na internete vyvolala senzáciu: Ľudí inšpirovala k totálnym úletom!

Slávna fotografia Martina Le-Maya
Slávna fotografia Martina Le-Maya (Zdroj: youtube/bbc)

LONDÝN - Úchvatná snímka amatérskeho fotografa Martina Le-May, na ktorej sa lasica vezie na chrbte letiacej žlny zelenej, baví celý internet. Mnohí jej fotomontážou dosiahli naozaj bizarné výjavy. Namiesto lasice sa tak na chrbte vtáka vezú populárne celebrity či ruský prezident Vladimir Putin!

Fotograf Martin Le-May je zo svojej snímky nadšený. Podľa jeho slov je to skoro sen, že sa mu podarilo niečo také zachytiť, uviedla BBC. Le-May je hrdý na to, že záber obletel internet a dúfa, že bude ľudí inšpirovať. Fotografiu zhotovil v Hornchurch Country Parku vo východnom Londýne v pondelok popoludní. Upútal ho akýsi hrdelný krik v diaľke, vzal do ruky fotoaparát a odfotil zábery svojho života.

 

Výjav je síce nezvyčajný, ale ani podľa skeptikov nie je nemožný. Fotograf bol jednoducho v správnom čase na správnom mieste, hoci sa podľa The Guardian objavili aj takí, ktorí fotografiu označili za falošnú. Ak však mali na mysli napríklad fotografie, ktoré na chrbte žlny zachytávajú Vladimira Putina alebo Miley Cyrus, mali pravdu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu