Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nemôžu byť rozdielnejšie: FOTO dvojčiat, ktorým nikto neverí, že sú sestry

Lucy (vľavo) a jej sestra Maria Zobraziť galériu (3)
Lucy (vľavo) a jej sestra Maria (Zdroj: profimedia.sk)

GLOUCESTER - Ako noc a deň sú dvojčatá Lucy a Maria Aylmerové z anglického Gloucesteru. Môžu za to rodičia a veľmi nízka pravdepodobnosť, že sa to stane. Ich matka pochádza z Jamajky a otec je beloch. Svojou osobnosťou sú dievčatá rovnako rozdielne ako ich vzhľad.

Na prvý pohľad by to určite nikto nepovedal, ale tieto slečny sú naozaj dvojičky. Jedna má svetlú pokožku, rovné ryšavé vlasy a modré oči, druhá je tmavšia, má bujnú čiernu kučeravú hrivu a hnedé oči. Väčší rozdiel by už medzi nimi byť snáď ani nemohol. Niet preto divu, že keď niekomu povedia, že sú dvojčatá, nikto im neverí.

Nemôžu byť rozdielnejšie: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ich mama Donna je polovičná Jamajčanka, zatiaľ čo otec Vince je stopercentný beloch. Keď sa dievčatá narodili, rodičia boli v poriadnom šoku. "Netušili, že sa narodíme každá s inou farbou pleti. Tá sa totiž na ultrazvuku nedá rozoznať. Keď nás priniesli mame a videla, že jedna je biela a druhá tmavá, od prekvapenia stratila reč," hovorí "beloška" Lucy.

Osemnásťročné sestry sa líšia aj osobnosťami. Lucy študuje umenie a dizajn, zatiaľ čo Maria sa dala na právo a psychológiu. V spoločnosti vždy budia veľkú pozornosť. "Keď niekomu povieme, že sme príbuzné, neverí nám. Ani keď sme oblečené rovnako, nevyzeráme ako sestry, a už vôbec nie ako dvojčatá. Kamaráti dokonca chceli, aby sme im ukázali naše rodné listy, aby uverili, že naozaj máme rovnakých rodičov," dodala Lucy. Dvojica má ešte ďalších troch súrodencov - sestru Chynnu a bratov Jordana a Georgea. Farba ich pleti je niečo medzi tou, ktorú majú ich sestry.

Nemôžu byť rozdielnejšie: FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lucy a Maria sú neidentické, tzv. bratské dvojičky, ktoré sa narodia vtedy, ak dve samostatné vajíčka oplodnia dve spermie. Ide o najčastejší typ výskytu dvojčiat.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu