Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Posila v Nákupných maniačkach! Je ňou popredná slovenská stylistka

Maniacky Zobraziť galériu (3)
Maniacky

Obľúbený televízny program slovenských diváčok má vo svojom tíme opäť posilu. Je ňou Zuzana Kanisová, ktorá oblieka prominentov zo šoubiznisu a okrem iného aj najlepšiu slovenskú moderátorku Adelu Banášovú. Stylistku sme prichytili pri natáčaní relácie v priestoroch nového nákupného centra v Bratislave Bory Mall.

Tentokrát maniačky dostali za úlohu vysporiadať sa s pánskym prvkom v outfite. Stylistka dámam poriadne zavarila, pretože vyzerať chic aj v saku, košeli či nohaviciach z pánskeho oddelenia, to dokáže len pravá maniačka.

Základom je zohnať tie pravé kúsky z pánskych kolekcií, v ktorých bude aj žena vyzerať sexi. Hoci zadanie bolo pre maniačky poriadnym šokom, zachránila ich práve sekcia s pánskym oddelením v Mangu! H.E. by Mango v Bory Mall je jediné v Bratislave a kúsky nielen pre pánov sú skutočne originálne a neopozerané. Maniačky už len skombinovali základný kúsok s vychytávkami z obuvi Nine West, či predajne Mohito s make-upom z dielne šikovných rúk televíznych maskérok. Ste zvedavé, v akom outfite vyšli maniačky na finálové mólo? Nečakajte na zostrih v televízii a príďte sa pozrieť na nakrúcanie.

 

Zažite atmosféru výroby obľúbenej show!

 

Až do 12. marca, a to každý deň od pondelka do štvrtka máte možnosť v nákupnom centre Bory Mall vidieť vyrobu Nákupných maniačok. Sami sa presvedčíte, či súťažiace skutočne prežívajú takú dávku stresu, ako na televíznych obrazovkách. Maniačky začínajú nakupovať o 11:30. Približne od 13:30 sa súťažiace líčia v jednej z obľúbených parfumérií a o 15:30 na námestí centra začína finále show s vyhodnotením, na ktorom nemôžete chýbať. Na prvú sériu relácií z Bory Mall sa môžete tešiť už od pondelka 9.3. na obrazovkách TV Joj a v repríze na TV Wau.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu