Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragický osud IT pracovníčky (†44): Po 5 rokoch ju našli mumifikovanú, pritom mala 9 súrodencov!

Okolo jej smrti je veľa otáznikov Zobraziť galériu (3)
Okolo jej smrti je veľa otáznikov (Zdroj: Facebook)

PONTIAC - Toto je tragický príbeh ženy, ktorá mala deväť súrodencov, no ani jednému zjavne nechýbala natoľko, aby sa o ňu zaujímal. Piu Farrenkopfovú, či lepšie povedané to, čo z nej ostalo, našli v jej aute. Po zhruba piatich rokoch odvtedy, čo naposledy vydýchla.

Poslednou známou a preverenou aktivitou slečny Farrenkopfovej bolo, že si 25. februára 2009 vybrala z bankomatu vybrala 1500 dolárov. Odvtedy o nej nikto nechyroval. Hoci mala až deväť súrodencov, no ani jeden z nich za ňou nezašiel. Len raz jej zavolali, v roku 2012 preto, aby jej oznámili, že ich matka zomrela. No nedovolali sa a ďalej sa tým už nezaoberali. Vraj preto, lebo bola samotárka, takže tomu, že sa dlho nevideli, nepripisovali žiadnu dôležitosť.

Tragický osud IT pracovníčky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Medzitým sa v jej dome hromadila pošta. Hypotéka, ktorú si Pia zobrala na dom, sa prakticky splácala sama. Splátky totiž mala nastavené automaticky, takže každý mesiac jej z účtu odchádzali peniaze. Banka spozornela až v roku 2013, keď žene došli peniaze a úver prestal byť splácaný. Poslala jej preto niekoľko upomienok, no bez odozvy.

Záhadu rozlúštili až vlani dvaja opravári, ktorí prišli "zalátať" dieru na streche jej domu. V garáži našli džíp a na jeho zadnom sedadle mumifikované ostatky majiteľky nehnuteľnosti. Telo bolo už v takom pokročilom štádiu rozkladu, že koroner nedokázal určiť príčinu úmrtia. Vyšetrovatelia neskôr vo Farrenkopfovej dome našli stovky neotvorených listov, niekoľko prázdnych škatuliek od cigariet a prázdnych fliaš od minerálky. Okrem toho aj 500 dolárov a nedopité víno. Detektívi na fľaši nenašli ani jeden otlačok prsta. Všade na stenách bola rozšírená pleseň. Stav, v akom sa dom nachádzal, odporuje tomu, čo o svojej nebohej priateľke povedala Joan Stracková. "Milovala poriadok, jej dom bol vždy čistý a uprataný. Nerozumiem tomu."

Tragický osud IT pracovníčky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/fox 2)

A nie je zďaleka jediná. Jean LeBlancová tvrdí, že jej sestra plánovala podnikať. Údajne si chcela otvoriť malé fitnesscentrum a kvôli tomu obe pred niekoľkými rokmi absolvovali dvojtýždenný seminár o zdraví v Texase. Svoj plán ale Farrenkopfová nikdy nezrealizovala. Podľa súdnych záznamov sa totiž dostala do sporu s majiteľom nehnuteľnosti, kde malo byť spomínané centrum. Ženu žalovalo kvôli nezaplateným účtom aj niekoľko bánk, od ktorých mala kreditné karty.

V máji 2008 dala Pia z neznámych dôvodov výpoveď v práci, kde bola zamestnaná ako IT pracovníčka. V októbri toho istého roku bola prichytená, keď šoférovala bez platného vodičského preukazu a navyše bez zaplatenej zákonnej poistky. Polícia sa domnieva, že krátko nato zomrela. "Z toho, čo sa podarilo zistiť patológovi, vieme, že pred smrťou netrpela žiadne závažné zranenia. Takže buď podľahla ťažkej chorobe, alebo si smrť privodila sama," povedal šerif okresu Oakland v štáte Michigan, Michael Bouchard.

Zo zdravotných záznamov zosnulej vyplýva, že v čase smrti mala 44 rokov. Vyfajčila viac ako krabičku cigariet denne a taktiež mala problémy s alkoholom. Polícia prípad naďalej vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu