Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vdova si cez internet našla princa z rozprávky: Milencovi z Afriky poslala všetky úspory!

Sára si je na 95% istá, že je to pravá láska Zobraziť galériu (2)
Sára si je na 95% istá, že je to pravá láska (Zdroj: Youtube/DrPhillShow)

WASHINGTON - Dvakrát rozvedená Sára je konečne šťastná. Našla si milenca z Afriky, ktorému posiela peniaze. Podporuje ho bez ohľadu na to, že sa nikdy doteraz nestretli. Odkedy si s ňou začal vymieňať zamilované maily, poslala mu už viac ako milión libier.

„Teraz som si na 95 percent istá, že som našla toho pravého,“ hovorí Sára o svojej online láske. Muž sa údajne volá Chris a so Sárou komunikuje už viac ako pol roka. Ich vzťah postupne začal naberať na sile a Sára sa rozhodla, že svojmu milovanému cudzincovi bude posielať peniaze, aby ho zachránila.

Chris je pôvodom z Talianska, z Milána, ako sa jej zdôveril, ale pred 18 rokmi sa presťahoval do Spojených štátov. Sára sa s cudzincom čoskoro začala ešte viac zbližovať a po dlhým mailoch prišli na rad telefonáty. Rozvedená Sára veľmi rýchlo podľahla očareniu a nemôže uveriť tomu, že našla takého pekného a galantného muža. „Čo robí dnes moja kráľovná?“ začína ako obvykle telefonický rozhovor Chris a píše jej, ako veľmi sa nemôže dočkať ich spoločného stretnutia.

Vdova si cez internet
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/DrPhillShow)

Jediným problémom ich krásneho vzťahu je, že sa ešte nikdy nestretli osobne. Chris Sáre povedal, že je vdovec s dvomi dcérami, ktorý odišiel do Južnej Afriky kvôli obchodným účelom, ale v Benine sa dostal do problémov s vládou. A Sára sa mu nezištne rozhodla pomôcť.

V priebehu virtuálneho vzťahu Chrisovi poslala viac ako milión libier (1 374 000 eur)! Pomocou tejto sumy  zaplatil hotelové účty, telefón, právnikov i pestúnku. V slabej chvíľke sa Chris Sáre zdôveril, že mal potýčky so zákonom kvôli praniu špinavých peňazí. Sára teda predala byt a poslala mu pol milióna, aby sa dostal z väzenia. Ale keď sa pokúsil opustiť Afriku, opäť sa nešťastne dostal za mreže.

Vdova prepadla láske natoľko, že jej neprekáža zmena prízvuku Chrisovho hlasu, odkedy spolu začali telefonovať. Najprv znel taliansky, ale potom sa podľa Sáry prispôsobil životu v Afrike. Zamilovaná žena však verí, že Chris hovorí pravdu. „Už niekoľkokrát som sa ho pýtala, či nejde o podvod a som si na 95 % istá, že ma neklame. Stále verím v lásku,“ skonštatovala Sára.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu