Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Televízny program v USA vyvolal škandál: Ponúka terapeutický sex v debni!

Sex Box Zobraziť galériu (2)
Sex Box (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Nový televízny program ponúkajúci terapiu chradnúcim partnerským vzťahom, mal tento týždeň premiéru v americkej televízii. Zúčastneným sa dvojiciam predpisuje jednoduchú vec - ísť do uzavretého boxu bez okien umiestneného priamo na pódiu a pomilovať sa tam. A potom sa o tom porozprávať s odborníkmi. Nikoho asi neprekvapí, že program nazvaný Sex Box vyvolal dosť negatívnych reakcií ešte pred odvysielaním.

Skupiny Parents Television Council, One Million Moms a National Center on Sexual Exploitation oznámili, že zozbieral viac než 38 tisíc podpisov na petíciu vyzývajúcu kanál WE TV, aby dal reláciu k ľadu. Televízia naplánovala prvý diel odvysielať v piatok večer.
 
Sex Box je adaptáciou britského programu, kde sa traja terapeuti stretnú s pármi, ktoré majú vo svojom vzťahu nejaký sexuálny problém. V prvej americkej epizóde je žena, ktorá stratila záujem o sex po tom, čo porodila dieťa. Jedného muža zas nezaujíma to, že jeho manželka dosiahla orgazmus.

Na úvod relácie sa pár porozpráva s terapeutom Chrisom Donaghuem, ktorý sa ich potom opýta: "Ste pripravení vstúpiť do sex boxu?" Pár vojde do boxu na pódiu, ktorá sa počas toho, kým sú vo vnútri, kúpe v ružovom svetle reflektorov. Koncept znie dráždivo, ale v skutočnosti nie je vidieť vôbec nič. Nikto sa nevyzlieka pred publikom, páry sa dokonca ani neobjímu. A keď sa vynoria z debny, asistentky sa ponáhľajú presvedčiť, že majú dôkladne zapnuté župany.
 
Sex Box
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)
 
"Milovať sa v boxe na pódiu nám spočiatku naháňalo strach, ale zároveň to bolo vzrušujúce," povedal Chris z Kalifornie, ktorého manželka po pôrode odmietala sex. Televízna terapia v tomto prípade do istej miery zabrala - manželka je opäť tehotná.
 
Televízia pripúšťa, že sex v boxe na pódiu je tým, čo má k relácii pritiahnuť divákov, ktorým potom moderátor predloží silné príbehy zúčastňujúcich sa párov. Podľa terapeuta Donaghuea má však sex v rámci relácie ešte jeden účel - vďaka vyplaveným endorfínom sa pary ľahšie uvoľní a môžu lepšie hovoriť o svojich problémoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu