Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nikdy nevytočte zápasníka: VIDEO, ako sa za urážky pomstil hejterovi!

Zubár nakladá provokatérovi Martinovi
Zubár nakladá provokatérovi Martinovi (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Zápasník Josh Neer mal plné zuby internetových hejterov, ktorí sa do neho a jeho kolegov neustále navážali a rozhodol sa túto záležitosť vyriešiť ručne stručne. Svojho protivníka vyzval na súboj. A ako to dopadlo? Pozerajte!

Neradno sa zahrávať s profesionálnym zápasníkom, ktorý patrí medzi najlepších vo svojej kategórii na svete. Josha Neera, prezývaného "Zubár" hnevali internetoví trolovia, ktorí sa na jeho adresu už dlhší čas nepekne vyjadrovali ľudia internete. Keď ho nedávno jeden z nich "navštívil" v telocvični počas tréningu, stratil nervy. Patricka Martina sa opýtal, či si to chce rozdať s ním, alebo s jeho sparing partnerom Rakimom. Vybral si Neera. Tridsaťjedenročný zápasník sa s ním vôbec nemaznal. Udieral ho päsťami, lakťami a nakoniec ho dorazil kopnutím do hlavy.

"Ten chlapík je totálny blbec a už niekoľko týždňov o mne a iných zápasníkoch píše na internete samé somariny. Doteraz som ho ignoroval, ale v sobotu, keď mi napísal na Facebook desať správ, mi už došla trpezlivosť. Povedal som mu, že si to môžeme vybaviť ručne stručne, že nech príde v pondelok ráno o pol šiestej do telocvične," vysvetlil Josh pre Bloody Elbow.

Martin tvrdí, že to všetko bolo úplne inak. Podľa jeho slov spolu bojovali dlhšie ako tri minúty a nikto nevyhral. To, čo je zaznamenané na videu, sa vraj odohralo až po záverečnom gongu. Tak či onak, dostal dobrú nakladačku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu